Latest Posts

Alex Marquez “va fi profesionist” până la finalul contractului cu Honda.

Vizualizări: 12544

Alex Marquez spune că va rămâne „profesionist” și că își va onora obligațiile morale până la finalul contractului său cu Honda MotoGP și echipa LCR, în ciuda faptului că a recunoscut recent că și-a pierdut motivația la echipă.

Fostul campion mondial de clasele Moto3 și Moto2 a anunțat înainte de vacanța de vară din iunie că se va alătura echipei Gresini Ducati în sezonul următor. Vorbind în exclusivitate pentru colegi noștri de la Autosport la Marele Premiu al Marii Britanii de la începutul lunii august, fratele mai mic al lui Marc Marquez a declarat că pierderea „motivației” de a continua cu Honda – împreună cu propria dorință a HRC de a-și scutura linia de piloți – a determinat decizia sa de a căuta oportunitatea în altă parte pentru sezonul 2023.

În ciuda ieșirii sale iminente, Alex Marquez spune că va continua să furnizeze Honda toate datele de care are nevoie în acest an pentru a-și îmbunătăți motocicleta pentru 2023. „Vreau să spun, lucrul bun este că Honda a spus înainte că motocicleta are o problemă, că trebuie să treacă prin asta, că trebuie să se îmbunătățească într-un mod bun”, a declarat Alex Marquez pentru colegi noștri de la publicație Autosport. „Dar apoi, de asemenea, au decis să schimbe toți piloții”.

Marquez, Honda

„Sunt o persoană care, atunci când lucrurile nu merg cum trebuie, cel mai bine este să schimbe totul – asta este în mentalitatea mea. Poate că aceasta este și mentalitatea celor de la Honda, dar au mult de lucru. Sunt un pilot profesionist și am un contract până la 31 decembrie – sau până la ultima cursă, nu știu exact. Și voi fi profesionist până la acel moment, ajutând Honda, este modul corect de a proceda și pentru că ei mi-au oferit oportunitatea de a merge la MotoGP”.

„Ei știu că au mult de lucru și că trebuie să schimbe multe lucruri pentru a funcționa și pentru a fi la nivelul producătorilor europeni, care au făcut un pas foarte bun în ultimii patru, cinci ani”. Luptele lui Alex Marquez pe Honda au venit ca o surpriză, având în vedere că a obținut două podiumuri la echipa de uzină în 2020, în calitate de debutant. El recunoaște că pasul înainte cu motocicleta din 2021 nu a fost îmbunătățirea la care se spera, recunoscând în același timp că este posibil ca comentariile sale să nu fi fost luate în seamă, având în vedere lipsa sa de experiență.

„În 2020, am avut un final de sezon foarte bun și am fost foarte fericit în echipă și totul”, a adăugat Alex Marquez. Doar, vreau să spun că urmează un mod de abordare. Poate că este normal ca comentariile unui debutant să nu fie poate cele mai precise, sau asta.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Marquez, Honda

„Dar cred că a fost cel corect pe care l-am dat lor. Ei au urmat un alt mod sau o altă idee, voi spune, iar motocicleta 21 nu a fost îmbunătățirea pe care o așteptam și a fost diferită pentru stilul meu de pilotaj. Așadar, în acel moment am început să mă lupt și am văzut că la 21 la început ne-am luptat și noi foarte mult. Apoi, la mijlocul sezonului 2021 am început să schimbăm multe lucruri, așa cum este normal, față de 2020. Dar, fiind într-o echipă satelit, lucrurile nu merg foarte repede, și punerea în aplicare a acestor îmbunătățiri durează ceva timp”.

„Deci, nu a fost foarte ușor pentru noi să luăm și să avem toate acele îmbunătățiri. Cei oficiali au acest punct, așa că era normal ca ei să facă un pas foarte bun după Austria, cred, iar noi am fost mai limitați de lucrurile pe care le avem”.

  • Mai multe știri despre Campionatul Mondial MotoGP pot fi găsite AICI.
Sursa: Motorsport Network
Photocredit: Getty Images
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Motorsport Network

Latest Posts

Don't Miss