Latest Posts

Alex Marquez „s-a simțit ca acasă” imediat pe motocicleta Ducati.

Vizualizări: 19464

Alex Marquez, noul pilot al echipei Gresini MotoGP, a declarat că s-a „simțit imediat ca acasă” pe Ducati în timpul primului său test cu motocicleta de la Valencia, după finalul sezonului.

Dublul clasat pe podium la MotoGP, Alex Marquez, va trece de la Honda după trei sezoane (unul cu echipa de uzină în 2020 și două cu LCR în 2021/2022) la Ducati după ce a semnat un acord cu Gresini pentru a pilota un Desmosedici de un an în 2023. Alex Marquez a fost eliberat de Honda pentru a testa Ducati în primul test de pre-sezon din 2023, în ziua de marți după Marele Premiu al Valenciei.

Alex

După ce a avut parte de un an dificil pe Honda, pe care l-a încheiat pe locul 17, cu 50 de puncte și cel mai bun rezultat al șaptelea, Alex Marquez era radiant după prima sa ieșire pe Ducati – deși, conform contractului, nu a fost autorizat să facă nicio comparație între noua sa motocicletă și RC213V. „A fost o zi foarte pozitivă, de la prima cursă m-am simțit ca acasă pe această motocicletă”, a declarat Alex Marquez la finalul testului de la Valencia, după ce a terminat ziua pe locul 15. „Am fost imediat rapizi și competitivi. Acest lucru este foarte important”.

„De fapt, nu am făcut niciun fel de ajustări la motocicletă toată ziua, ci doar ne-am ajustat pe noi înșine. A mers foarte bine. Iarna va fi prea lungă pentru mine! Am nevoie de încă o zi pentru a folosi potențialul acestei motociclete. Știm că această motocicletă are cu siguranță potențial. În calificări nu am putut încă să cer totul de la motocicletă, dar sunt fericit că în prima zi cu această motocicletă suntem la doar șase zecimi de primul loc. Cel mai important este că am reușit să fiu foarte constant în ceea ce privește viteza”.

Alex

Alex Marquez a menționat că poate „folosi stilul natural un pic mai bine” cu Ducati, dar „încă trebuie să descoperim ceva mai mult de la această mașină”. El a mai spus că a observat o „mare diferență” cu Ducati în comparație cu Honda. În ciuda entuziasmului pe care îl are deja pentru Ducati, Marc Marquez admite că este încă “prea devreme” pentru a comenta la ce se poate gândi în acest moment în ceea ce privește obiectivele pentru sezonul 2023.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

„Este prea devreme pentru a spune, nu pot spune că voi lupta pentru campionat”, a adăugat Alex Marquez. „Trebuie să ne facem o bază foarte solidă în iarnă, cu care să putem începe bine la Portimao. Avem această versiune 2022 a Ducati-ului, așa că nu trebuie să încercăm multe lucruri noi. Trebuie să construim încredere și să vedem unde avem potențial”.

  • Mai multe știri despre Campionatul Mondial MotoGP pot fi găsite AICI.
Sursa: Motorsport Network
Photocredit: Getty Images
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Motorsport Network

Latest Posts

Don't Miss