GP24 Media

LATEST POSTS

Alex Marquez „s-a simțit ca acasă” imediat pe motocicleta Ducati.

Alex
Vizualizări: 18258

Alex Marquez, noul pilot al echipei Gresini MotoGP, a declarat că s-a „simțit imediat ca acasă” pe Ducati în timpul primului său test cu motocicleta de la Valencia, după finalul sezonului.

Dublul clasat pe podium la MotoGP, Alex Marquez, va trece de la Honda după trei sezoane (unul cu echipa de uzină în 2020 și două cu LCR în 2021/2022) la Ducati după ce a semnat un acord cu Gresini pentru a pilota un Desmosedici de un an în 2023. Alex Marquez a fost eliberat de Honda pentru a testa Ducati în primul test de pre-sezon din 2023, în ziua de marți după Marele Premiu al Valenciei.

Alex

După ce a avut parte de un an dificil pe Honda, pe care l-a încheiat pe locul 17, cu 50 de puncte și cel mai bun rezultat al șaptelea, Alex Marquez era radiant după prima sa ieșire pe Ducati – deși, conform contractului, nu a fost autorizat să facă nicio comparație între noua sa motocicletă și RC213V. „A fost o zi foarte pozitivă, de la prima cursă m-am simțit ca acasă pe această motocicletă”, a declarat Alex Marquez la finalul testului de la Valencia, după ce a terminat ziua pe locul 15. „Am fost imediat rapizi și competitivi. Acest lucru este foarte important”.

Dragi fani Formula 1 și Motorsport,

Pentru a continua să îmbunătățim experiența urmăritorilor noștri pe această rețea de socializare, am decis că, din cauza numeroaselor cazuri în care oamenii sunt blocați de pe chat-urile comunității, ar trebui să oferim o alternativă pentru aceste grupuri de chat.

Vă invităm pe toți să aruncați o privire la https://chat.gp24.ro/ în timpul viitorului weekend de cursă pentru Marele Premiu al Statelor Unite, care va avea un grup dedicat pe aplicația noastră de chat. Există, de asemenea, câteva grupuri pentru echipele de top, dacă doriți să discutați acolo cu fani care gândesc la fel.

În acest moment, chat-ul este accesibil din orice browser mobil, laptop și desktop prin intermediul următorului link: https://chat.gp24.ro/ Participarea la chat nu necesită crearea unui cont, iar singurul dezavantaj este că setările de profil nu vor fi salvate și unele vor trebui completate de fiecare dată când vă conectați.

Așteptăm cu nerăbdare să vă primim în grupul (grupurile) de chat cu moderare umană, unde vom încerca să reducem moderarea la strictul necesar pentru a maximiza libertatea de opinie și de exprimare în limitele bunului simț.

 

„De fapt, nu am făcut niciun fel de ajustări la motocicletă toată ziua, ci doar ne-am ajustat pe noi înșine. A mers foarte bine. Iarna va fi prea lungă pentru mine! Am nevoie de încă o zi pentru a folosi potențialul acestei motociclete. Știm că această motocicletă are cu siguranță potențial. În calificări nu am putut încă să cer totul de la motocicletă, dar sunt fericit că în prima zi cu această motocicletă suntem la doar șase zecimi de primul loc. Cel mai important este că am reușit să fiu foarte constant în ceea ce privește viteza”.

Alex

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Alex Marquez a menționat că poate „folosi stilul natural un pic mai bine” cu Ducati, dar „încă trebuie să descoperim ceva mai mult de la această mașină”. El a mai spus că a observat o „mare diferență” cu Ducati în comparație cu Honda. În ciuda entuziasmului pe care îl are deja pentru Ducati, Marc Marquez admite că este încă “prea devreme” pentru a comenta la ce se poate gândi în acest moment în ceea ce privește obiectivele pentru sezonul 2023.

„Este prea devreme pentru a spune, nu pot spune că voi lupta pentru campionat”, a adăugat Alex Marquez. „Trebuie să ne facem o bază foarte solidă în iarnă, cu care să putem începe bine la Portimao. Avem această versiune 2022 a Ducati-ului, așa că nu trebuie să încercăm multe lucruri noi. Trebuie să construim încredere și să vedem unde avem potențial”.

  • Mai multe știri despre Campionatul Mondial MotoGP pot fi găsite AICI.
Sursa: Motorsport Network
Photocredit: Getty Images
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Andra Dozsa

Andra Dozsa

RELATED ARTICLES