Latest Posts

Alex Marquez învățând din „greșeala începătorului”

Vizualizări: 10640

Alex Marquez a recunoscut că s-a gândit „prea mult la a fi pe podium din nou” înainte de a ieși din Marele Premiu de la Alcaniz  și a declarat că greșeala „mă va face mai puternic”.

Marquez a părut să fie pe cale spre al treilea podium consecutiv în primul segment al celui de-al doilea eveniment organizat la Motorland Aragon, după ce a pornit de pe locul al zecelea până a fi al patrulea, în spatele lui Joan Mir, la jumătatea concursului.

Pilotul Honda a fost singurul pilot care a optat pentru anvelopa din față mai rezistentă, o strategie care părea să dea roade pe măsură ce se apropia de partea din spate a Suzuki-ului lui Mir.

Dezastrul a lovit rapid, când a pierdut controlul pe partea din față, la virajul 2, cu doar nouă ture rămase, trimițându-l pe Marquez alunecând pe pietriș către prima sa retragere din clasa, după ce a luat steagul în carouri în fiecare cursă din acest sezon.

Marquez a recunoscut că accidentul a fost „greșeala mea complet”, explicând că a încercat prea mult să recupereze timpul pierdut cu Mir după ce s-a blocat în spatele lui Johann Zarco, de la Avintia.

„A fost greșeala mea complet, am pierdut puțin timp cu (Johann) Zarco, așa că trebuia să completez decalajul față de Mir și probabil că am încercat să prind prea repede și am fost puțin optimist”, a spus Marquez.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

„Cu siguranță, de acum înainte dacă ne prăbușim în timp ce luptăm pentru locul 15, trebuie să fim îngrijorați, dar dacă mă prăbușesc luptând pentru podium, asta este cu totul altceva”.

„Mi-am cerut scuze echipei pentru că a fost greșeala mea, dar cred că acest lucru mă poate face mai puternic și mă voi îndrepta spre Valencia 100% motivat să obțin un rezultat extraordinar”, a relatat pilotul.

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss