GP24 Media

LATEST POSTS

Alex Marquez: Adaptarea la motocicleta Honda este mai ușoară decât se aștepta

Vizualizări: 29201

Noul pilot Honda de la MotoGP, Alex Marquez, spune că a avut o experiență mai confortabilă cu motocicleta RC213V decât se aștepta să aibă la testele de la Valencia. Marquez a fost recrutat pentru a face echipă cu fratele său Marc la Repsol Honda în locul lui Jorge Lorenzo care s-a retras. Cele două zile de teste au marcat recuperarea lui Alex dintr-un accident anterior, fiind al 22-lea cel mai rapid, cu două secunde în urma lui Maverick Vinales.

Motocicleta Honda are o reputație de a fi masivă și greoaie în comparație cu motocicletele rivalilor săi dar Marquez a spus că s-a simțit în largul său cu RC213V, deși nu se poate spune că și-a testat limitele în cele două zile.

Întrebat cum a fost adaptarea, Marques a spus: “Mai bine decât mă așteptam, mai ales pe partea de poziție – Honda este o bicicletă mică, dar deja mă simt confortabil pe motocicleta. Dar există loc pentru îmbunătățiri pentru a fi ceva mai confortabilă.

“Motocicletă dificilă sau ușoară? Trebuie să fiu mai aproape, trebuie să mă apropi mai mult de limite pentru a spune dacă este o bicicletă ușoară sau dificilă. În momentul de față, mă simt cu totul confortabil, totul e bine, așa că trebuie să continui a ajunge la rezultate mai bune, să testez limitele si de pentru a ști de ce am nevoie pentru a mă îmbunătăți. “

Șeful echipei, Alberto Puig, l-a apreciat pe Marquez pentru că a revenit rapid după accident. “Nu a fost super-rapid, dar cel puțin a făcut progrese constante pentru a înțelege motocicleta”, a adăugat Puig, vorbind cu motogp.com. “Cred că nu a vrut să împingă poate prea mult, pentru a evita un accident. Alex ascultă și este foarte interesat să învețe – este ceea ce ne așteptam.”

Alex Marquez a spus că încearcă să învețe de la toți piloții cu care a fost pe traseu în timpul probei de două zile. Acești piloti l-au inclus pe fratele său, campion MotoGP de șase ori, care și-a urmat coechipierul pentru un tur în a doua zi. “Pilotează destul de bine”, a spus Marc despre Alex, vorbind cu MotoGP.com. „În momentul de față pare că se luptă cu cel mai dificil punct al motocicletei Honda, care este ultima parte, cea când frânezi.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

“Acolo este punctul în care m-am prăbușit de nenumărate ori, unde Cal [Crutchlow] s-a prăbușit de mai multe ori, este punctul cel mai critic. Dar da, este nevoie de timp pentru a învăța, desigur.”

Sursa: MotoGP World Championship
Photocredit: Motorsport Network
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Amber van Nunen

Amber van Nunen

RELATED ARTICLES