Latest Posts

Alex Cascatău Motorsport organizează primul test public din România cu un monopost de Formula 4.

Vizualizări: 31478

Piloții aspiranți, dar și alți iubitori de motorsport, vor avea o rară oportunitate să ruleze cu un monopost de Formula 4 pe circuitul Motor Park Romania în zilele de 18-19 iulie.

Primul test din țara noastră cu un monopost de Formula 4 care este deschis publicului interesat va avea loc la mijlocul lunii viitoare pe traseul Motor Park Romania aflat în apropiere de Adâncata, Dâmbovița. Cele două zile de teste în care doritorii vor putea rula neperturbați de prezența altor mașini pe circuit sunt deschise atât piloților de karting care-și doresc să-și continue cariera în lumea monoposturilor, cât și altor fani ai motorsport-ului.

Alex Cascatău Motorsport pune la dispoziție două pachete de tip „Arrive and Drive” în cadrul cărora participanții nu trebuie să-și aducă cu ei la circuit decât combinezonul, ghetele de curse, mănușile și casca. De toate celelalte detalii se ocupă echipa de la circuit, aspiranții putând să se concentreze pe pilotajul mașinii care reprezintă pasul firesc de la karting la automobilism, Formula 4 fiind o etapă de neratat pentru piloți în drumul lor către Formula 1 sau cursele de anduranță, costurile tranziției de la karting la F4 fiind reduse.

Cascatău

Cele două pachete includ următoarele:

  • Pachetul de 30 de minute care include timp de rulare de o jumătate de oră pe circuit, mașina fiind pregătită înainte de mecanici și ingineri profesioniști. Preț: 1,400 EUR
  • Pachetul de 60 de minute care include timp de rulare de o oră pe circuit, mașina fiind pregătită înainte de mecanici și ingineri profesioniști Preț: 2,600 EUR

Mașina, un model Tatuus F4-T014 echipat cu un motor Abarth de 1,400 cmc cu 4 cilindri în linie este identic cu cele folosite în sezoanele anterioare în cele mai multe campionate europene de Formula 4 inclusiv cele din Italia, Spania și Germania. Cu 160 de cai putere și o greutate de sub 600 de kilograme, mașina oferă performanțe deosebite, suportul tehnic pe întreg parcursul celor două zile (luni și marți) fiind oferit de experimentata echipă LEMA Racing din Slovenia.

Cascatău

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Cei interesați trebuie să se grăbească deoarece locurile sunt limitate, cele două zile de teste fiind împărțite într-un total de 16 sesiuni de circuit.

Rezervarile se fac pe mail ([email protected]) sau telefonic 0744 352 611.

Sursa: Comunicat Alex Cascatau Motorsport
Photocredit: Alex Cascatau Motorsport
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Comunicat Alex Cascatau Motorsport

Latest Posts

Don't Miss