GP24 Media

LATEST POSTS

Alex Cascatău debutează în Ultimate Cup Series cu ANS Motorsport.

Alex
Vizualizări: 25817

Sezonul 2022 nu a luat sfârșit pentru Alex Cascatău care va concura în ultima etapă din Ultimate Cup Series, la Paul Ricard, în acest weekend. Constănțeanul va fi din nou la bordul unui Nova Proto NP02 înscris de ANS Motorsport.

Alex Cascatău va fi prezent în Franța, pe circuitul Paul Ricard din apropiere de Le Castellet, pentru a participa la ultima etapă din Ultimate Cup Series. Campionatul de anduranță își va disputa ultimele curse din acest an chiar pe circuitul care găzduiește Marele Premiu de Formula 1 din Hexagon, iar Alex va fi prezent pentru a concura în arena prototipurilor cu Nova Proto NP02.

Alex

Românul a mai pilotat, deja, noul prototip cu cockpit închis al mărcii cunoscute în trecut ca Norma, reușind să câștige în prima cursă de la Spa-Francorchmaps din GT & Prototype Challenge. Acela a fost primul start pentru NP02 în campionatul pe Cascatău îl domina în urmă cu două sezoane. Mașina a avut parte de succes și în Ultimate Cup Series în acest an și și-a trecut în cont un succes la Hockenheim.

Dragi fani Formula 1 și Motorsport,

Pentru a continua să îmbunătățim experiența urmăritorilor noștri pe această rețea de socializare, am decis că, din cauza numeroaselor cazuri în care oamenii sunt blocați de pe chat-urile comunității, ar trebui să oferim o alternativă pentru aceste grupuri de chat.

Vă invităm pe toți să aruncați o privire la https://chat.gp24.ro/ în timpul viitorului weekend de cursă pentru Marele Premiu al Statelor Unite, care va avea un grup dedicat pe aplicația noastră de chat. Există, de asemenea, câteva grupuri pentru echipele de top, dacă doriți să discutați acolo cu fani care gândesc la fel.

În acest moment, chat-ul este accesibil din orice browser mobil, laptop și desktop prin intermediul următorului link: https://chat.gp24.ro/ Participarea la chat nu necesită crearea unui cont, iar singurul dezavantaj este că setările de profil nu vor fi salvate și unele vor trebui completate de fiecare dată când vă conectați.

Așteptăm cu nerăbdare să vă primim în grupul (grupurile) de chat cu moderare umană, unde vom încerca să reducem moderarea la strictul necesar pentru a maximiza libertatea de opinie și de exprimare în limitele bunului simț.

 

Acum, echipa ANS Motorsport aduce cinci mașini pe grilă pentru ultima cursă a anului, una de patru ore care ar trebui să reunească o grilă de peste 12 mașini. ANS Motorsport va avea la start trei prototipuri Norma M20 FC de categorie CN, un Ligier JS2R și, în fine, Nova Proto NP02 care va fi pilotat de Cascatău alături de Nicolas Schatz (pilot de coastă francez care a concurat și în Michelin Le Mans Cup și ELMS) și Pierre Corroye.

Alex

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Prototipul a fost în Pole Position și la Magny-Cours, iar în acest sezon printre numele cu greutate care s-au perindat pe grilele Ultimate Cup Series s-a numărat și fostul pilot Rebellion Racing Mathias Beche și Eric Trouillet. Campionatul are și clase destinate GT-urilor, dar, din păcate, acestea nu vor concura în același timp cu prototipurile.

Alex speră ca performanțele mașinii pe asfalt uscat să fie mai bune în condițiile în care, în UCS, se rulează cu anvelope Michelin. Prognoza meteo sugerează că vremea va fi bună, atât sâmbătă cât și duminică, cu aproximativ 18 grade Celsius în aer.

Alex

Alex Cascatău: „Încă de când am coborât din Nova Proto NP02 la Spa, am știut că vreau să pilotez această mașină din nou. După oportunitatea oferită de Deldiche Racing, am reușit acum să revin pe acest prototip alături de ANS Motorsport. Debutul în Ultimate Cup Series într-o cursă de anduranță de 4 ore, aceeași durată ca o cursă din ELMS, este ceva care mă face să fiu nerăbdător pentru acest weekend, și îi mulțumesc lui Nicolas pentru că m-a contactat cu aceasta oportunitate”.

„Evaluez în momentul de față un program complet pentru 2023 cu acest prototip care m-a impresionat încă din primele viraje. Pentru Paul Ricard avem un echipaj puternic și cred că ne putem bate în fruntea ierarhiei generale. Sper să avem un parcurs curat, lipsit de probleme tehnice”.

Alex

Mai multe știri despre Campionate de Anduranța găsiți AICI.

Sursa: Comunicat Alex Cascatau Motorsport
Photocredit: Paul Alliot
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Amber van Nunen

Amber van Nunen

RELATED ARTICLES