Latest Posts

Aleix Espargaro urăște să depășească în felul în care a făcut-o la GP-ul Teruel

Vizualizări: 13710

Aleix Espargaro spune că urăște să facă depășiri la limită, ca la GP-ul Teruel, din cauza problemelor cu accelerația motocicletei Aprilia. Espargaro s-a luptat să înainteze în grilă, după ce a plecat de pe locul 13, depășindu-i rând pe rând, pe Andrea Dovizioso (Ducati), Iker Lecuona (Tech3) și Cal Crutchlow (LCR), ca mai apoi, să pună presiune pe Fabio Quartararo, pentru locul 8.

Manevra de depășire efectuată de Espargaro, contra lui Dovizioso, în virajul 1, l-a forțat pe pilotul Ducati, să iasă de pe pistă. Acesta crede că deficiențele motocicletei Aprilia, îl obligă să riște mereu.

„Urăsc depășirile de genul- pe care le-am făcut cu Dovi, mai târziu cu Lecuona și după cu Crutchlow. Aprilia nu accelerează ca alte motoare, deci când urmează perioada de frânare, nu mă apropii de ei. Deci trebuie să recuperez din spațiu și să încerc să nu pierd din accelerație și pe deasupra să mai și depășesc.”

„De asta, weekend-ul trecut, în timpul cursei, nu am depășit deloc. Dar, duminica aceasta, am fost mai dedicat, mai focusat, am vrut să am o cursă mai bună și m-am simțit bine. Am riscat mai mult și cred că a fost curat-la limită, dar curat. Dar din nou, sunt forțat să fiu la limită.”

„Îmi pare foarte rău pentru Dovi, pentru că știu că se luptă pentru titlu, am încercat să am o cursă curată, dar Ducati-ul e mult mai rapid. Deci cu Aprilia trebuie să risc mai mult.”

Cursa lui Espargararo, a luat sfârșit, cu 3 tururi înainte de final, după ce, motorul „a explodat”, în timp ce îl urmărea pe Quartararo.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

„Sunt dezamăgit, deoarece știam că va fi o cursă dificilă, din momentul în care am plecat de pe locul 13, dar am vorbit cu Massimo Rivola (CEO-ul Aprilia), și i-am spus că nu îmi pasă dacă fac un accident, vreau să risc. M-am simțit mult mai bine decât săptămână trecută. Am avut un start bun, o luptă impresionantă cu Lecuona, l-am întrecut pe Crutchlow, pe Dovizioso, de asemenea.”

„Apoi am început să mă apropii de Quartararo și Maverick Vinales, dar când i-am ajuns, a explodat motorul. Deci e păcat. Aveam o cursă bună. Cred că eram la 3 secunde de locul 4, unde era Pol (Espargaro). Am dat tot ce am avut.”

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss