GP24 Media

LATEST POSTS

Albumele Foto Formula 1 Turcia 2021 (200+ Poze)

Albumele
Vizualizări: 18816

Astăzi vă prezentăm Albumele Foto din Marele Premiu al Turciei din weekendul trecut.

Am realizat un album foto separat pentru fiecare dintre cele 4 zile de pe circuitul Istanbul Park. Sperăm să vă placă imaginile și noul mod în care vi le aducem. Dacă da, alăturați celorlalte mii de persoane care au „apreciat” deja pagina noastră de Facebook. Vizualizare plăcută!!

Albumele

Albumele

Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.

Sursa: GP24 Motorsports
Photocredit: ART Racing Services Ltd.
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES