More

  Latest Posts

  Albon va concura pentru Toro Rosso F1 în 2019

  Alexander Albon a fost numit de Scuderia Toro Rosso ca al doilea pilot al echipei pentru sezonul F1 2019, în urma plecării sale de la echipa Nissan Formula E.

  Pilotul Britanic-Tailandez a fost unul dintre pretendenții la titlul Formula 2 de anul acesta, terminând pe locul trei, în spatele lui Lando Norris și a campionului George Russell.

  Albon, care a mai făcut parte  din programul de juniori Red Bull în 2012 îl va înlocui pe Brendon Hartley și va fi cuplat cu Daniil Kvyat în line-up-ul Toro Rosso pentru 2019.

  Semnase un contract spre a concura în campionatul Formula E alături de Nissan în sezonul 2018/19, dar pilotul în vârstă de 22 de ani a fost eliberat de contract în urma contactului din partea celor de la Toro Rosso.

  „Este un sentiment extraordinar să știu că voi fi în F1 anul viitor.

  „Întreaga mea carieră în curse de monoposturi, am trecut prin bune și rele. Am fost dat afară de Red Bull în 2012, de atunci am știut că drumul meu spre F1 va fi mult mai greu.

  „Am muncit din greu să încerc să impresionez de fiecare dată când am urcat într-o mașină, și aș vrea să transmit un mare mulțumesc către Red Bull și către Dr. Marko pentru că au crezut în mine și pentru că mi-au acordat o a doua șansă.

  „Întoddeauna am fost nebun după motorsport și încă de la prima ocazie la care am urcat într-o mașină am vrut să fiu în F1. Să primesc această oportunitate este pur și simplu incredibil.”

  Foto-credit: Toro Rosso F1


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss