More

  Latest Posts

  Albon îi mulțumește lui Hamilton pentru laude

  Alexander Albon și Lewis Hamilton au fost un schimb de amabilități înainte de cursa din Statele Unite ale Americii. Albon i-a mulțumit lui Hamilton pentru laudele aduse după performanțele obținute de când a fost recrutat la Red Bull Racing.

  Înainte de startul etapei americane, Hamilton a declarat despre Albon că „are un viitor strălucit în fața sa. Sper doar ca Red Bull să îi ofere același sprijin și în anii următori.”

  „E foarte, foarte important pentru că ei nu prea au răbdare cu piloții dacă nu fac performanță. Sper să fie înțelegători cu el.” a încheiat marele campion britanic.

  Intervievat de Sky Sports după cursă, Albon a răspuns afirmând următoarele: ” A fost foarte drăguț din partea lui. El este un model pentru cei de vârsta mea.

  „Presiunea vine mereu din interior. Să fiu în aceeași echipă cu unul dintre cei mai rapizi, dacă nu chiar cel mai rapid pilot din grila actuală, nu e chiar ușor. O văd mai curând ca pe o imensă oportunitate.” a continuat Albine.

  „Am primit o șansă uriașă în acest sezon și am un coechipier foarte bun de la care am doar de învățat. Incerc să deprind întregul proces, viața alături de noua mea echipă, mai ales că nu voi fi aici pentru eternitate.” a concluzionat pilotul thailandez de la Red Bull Racing.

  Alexander Albon a fost adus la Red Bull Racing in această vară în postura de înlocuitor al lui Pierre Gasly. După prestațiile foarte solide alaturi de Red Bull Racing, Albon se situează momentan pe locul al șaselea în clasamentul general al piloților.

  Sursa: Autor GP, Paul Athes

  Photocredit: F1


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss