More

  Latest Posts

  Albon îi mulțumește lui Hamilton pentru laude

  Vizualizări: 4605

  Alexander Albon și Lewis Hamilton au fost un schimb de amabilități înainte de cursa din Statele Unite ale Americii. Albon i-a mulțumit lui Hamilton pentru laudele aduse după performanțele obținute de când a fost recrutat la Red Bull Racing.

  Înainte de startul etapei americane, Hamilton a declarat despre Albon că “are un viitor strălucit în fața sa. Sper doar ca Red Bull să îi ofere același sprijin și în anii următori.”

  “E foarte, foarte important pentru că ei nu prea au răbdare cu piloții dacă nu fac performanță. Sper să fie înțelegători cu el.” a încheiat marele campion britanic.

  Intervievat de Sky Sports după cursă, Albon a răspuns afirmând următoarele: ” A fost foarte drăguț din partea lui. El este un model pentru cei de vârsta mea.

  “Presiunea vine mereu din interior. Să fiu în aceeași echipă cu unul dintre cei mai rapizi, dacă nu chiar cel mai rapid pilot din grila actuală, nu e chiar ușor. O văd mai curând ca pe o imensă oportunitate.” a continuat Albine.

  “Am primit o șansă uriașă în acest sezon și am un coechipier foarte bun de la care am doar de învățat. Incerc să deprind întregul proces, viața alături de noua mea echipă, mai ales că nu voi fi aici pentru eternitate.” a concluzionat pilotul thailandez de la Red Bull Racing.

  Alexander Albon a fost adus la Red Bull Racing in această vară în postura de înlocuitor al lui Pierre Gasly. După prestațiile foarte solide alaturi de Red Bull Racing, Albon se situează momentan pe locul al șaselea în clasamentul general al piloților.

  Sursa: Autor GP, Paul Athes
  Photocredit: F1
  Sponsor:

  Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

  Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

  Autor GP, Paul Athes

  Latest Posts

  Don't Miss