More

  Latest Posts

  „Albon este cel mai nepriceput pilot secundar pe care l-au avut cei de la Red Bull”-Villeneuve

  Alexander Albon este „cel mai nepriceput pilot secundar”, care a concurat vreodată pentru Red Bull-aceasta este părerea lui Jacques Villeneuve. Canadianul este recunoscut pentru libertatea și lejeritatea cu care își exprimă opinia, care de data aceasta, după un alt GP dezamăgitor pentru Red Bull, îl vizează pe Albon.

  După Grand Prix-ul Eifel (unde tailandezul a abandonat), lui Albon i-au fost oferite două etape-Portugalia și Imola, pentru a demonstra că își merită locul în echipă. Cu toate acestea, nu a reușit să ajungă în zona punctelor, în aceste curse.

  Red Bull însă, pare că își susține pilotul, având în vedere că Helmut Marko, a prelungit perioada de „testare”, până la finalul sezonului. Villeneuve, consideră că Albon nu are ce să caute la Red Bull:

  „Nu își merită locul în echipă. Albon e cel mai nepriceput pilot secundar pe care l-a avut Red Bull. Totuși, este protejat și primește mereu încurajări, din partea managerilor echipei, dar nu are nivelul necesar pentru a fi un pilot Red Bull. Performeaza mai rău, deși ei încearcă să îl ajute.”

  Fostul campion mondial, spune că singurul lucru care îl salvează pe Albon, este naționalitatea sa: „Se află încă aici, din cauza pașaportului, deoarece deține (patronul tailandez), jumătate din firmă, și de aceea e protejat.”

  Red Bull este deținut de miliardarul austriac Dietrich Mateschitz și de familia Yoovidhya. Chaleo Yoovidhya, a fondat compania de băuturi energizante, împreună cu Mateschitz, în 1984.

  Albon a obținut doar 64 de puncte, în acest sezon, cu unul mai mult decât cel pe care l-a înlocuit la Red Bull, Pierre Gasly.

  JV consideră că anunțul făcut de Red Bull, care îl implica pe Gasly- va rămâne cu Alpha Tauri și în 2021, îi alimentează rezultatele din Grand Prix-uri: „Este încă nervos că trebuie să rămână cu Alpha Tauri și de aceea pilotează foarte agresiv. Se poate observa cu ochiul liber, dar e ok.”

  Sursa: planetf1.com

  Photocredit: formula1.com


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss