Latest Posts

„Albon este cel mai nepriceput pilot secundar pe care l-au avut cei de la Red Bull”-Villeneuve

Vizualizări: 10090

Alexander Albon este „cel mai nepriceput pilot secundar”, care a concurat vreodată pentru Red Bull-aceasta este părerea lui Jacques Villeneuve. Canadianul este recunoscut pentru libertatea și lejeritatea cu care își exprimă opinia, care de data aceasta, după un alt GP dezamăgitor pentru Red Bull, îl vizează pe Albon.

După Grand Prix-ul Eifel (unde tailandezul a abandonat), lui Albon i-au fost oferite două etape-Portugalia și Imola, pentru a demonstra că își merită locul în echipă. Cu toate acestea, nu a reușit să ajungă în zona punctelor, în aceste curse.

Red Bull însă, pare că își susține pilotul, având în vedere că Helmut Marko, a prelungit perioada de „testare”, până la finalul sezonului. Villeneuve, consideră că Albon nu are ce să caute la Red Bull:

„Nu își merită locul în echipă. Albon e cel mai nepriceput pilot secundar pe care l-a avut Red Bull. Totuși, este protejat și primește mereu încurajări, din partea managerilor echipei, dar nu are nivelul necesar pentru a fi un pilot Red Bull. Performeaza mai rău, deși ei încearcă să îl ajute.”

Fostul campion mondial, spune că singurul lucru care îl salvează pe Albon, este naționalitatea sa: „Se află încă aici, din cauza pașaportului, deoarece deține (patronul tailandez), jumătate din firmă, și de aceea e protejat.”

Red Bull este deținut de miliardarul austriac Dietrich Mateschitz și de familia Yoovidhya. Chaleo Yoovidhya, a fondat compania de băuturi energizante, împreună cu Mateschitz, în 1984.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Albon a obținut doar 64 de puncte, în acest sezon, cu unul mai mult decât cel pe care l-a înlocuit la Red Bull, Pierre Gasly.

JV consideră că anunțul făcut de Red Bull, care îl implica pe Gasly- va rămâne cu Alpha Tauri și în 2021, îi alimentează rezultatele din Grand Prix-uri: „Este încă nervos că trebuie să rămână cu Alpha Tauri și de aceea pilotează foarte agresiv. Se poate observa cu ochiul liber, dar e ok.”

Sursa: planetf1.com
Photocredit: formula1.com
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

planetf1.com

Latest Posts

Don't Miss