More

  Latest Posts

  Albon are mai multă încredere, după un „weekend bun”

  Alexander Albon se simte mai încrezător, după schimbările făcute pe monopostul Red Bull, în Grand Prix-ul Turciei. Locul său în echipă, pentru 2021, nu este asigurat, având în vedere că se află la o distanță de 100 de puncte de Max Verstappen. Cei de la Red Bull a indicat faptul că, se gândesc să îl înlocuiască pe tailandez cu un pilot mai experimentat, cum ar fi Nico Hulkenberg sau Sergio Perez.

  Directorul echipei, Christian Horner a spus în GP-ul Portughez, că dorește să vadă că Albon progresează, altfel nu își va păstra poziția, în 2021. Cu toate acestea, nici în Portugalia, nici în Imola, nu a obținut puncte.

  În ultima perioadă, șansele lui Albon de a rămâne la Red Bull s-au mai îmbunătățit. Săptămână trecută Horner a spus că nu va decide distribuția pentru 2021, până la finalul sezonului, așadar pilotul tailandez are mai mult timp să dovedească că are ce trebuie pentru a fi coechipierul lui Verstappen.

  Red Bull a descris performanța lui Albon din GP-ul Turciei, ca fiind „unul dintre cele mai bune weekend-uri ale sale în F1”. A egalat cea mai bună poziție din carieră, în calificări și a trecut linia de sosire, pe locul 7, în urma lui Verstappen, deși ambii s-au rotit pe pistă, de câteva ori.

  Evenimentul s-a desfășurat în condiții dificile, asfaltul fiind foarte alunecos și pe deasupra, a și plouat. Cu toate acestea, Albon spune că a avut un weekend bun:

  „A fost un weekend bun pentru mine. Am încercat ceva nou pe monopostul meu care cred că a făcut rezultatul mai ușor de prezis. Și ca echipă am fost în formă și având în vedere cât de bine am început etapa, e păcat că am rămas cu atât de puțin. Dar sunt multe lucruri pozitive ramase după Grand Prix-ul Turciei.”

  „Sunt sigur că ne îndreptăm în direcția potrivită. În ceea ce mă privește, lucrurile merg mai bine. Sunt mulțumit de felul în care funcționează monopostul în simulator și abia aștept să ajung în Bahrain și să văd ce se va întâmpla.”

  Sursa: racefans.net

  Photocredit: essentiallysports.com


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss