More

  Latest Posts

  Albon a strâns cele mai multe puncte de penalizare în 2020

  Alex Albon a adunat cele mai multe puncte de penalizare în 2020, fiind urmat îndeaproape de Lewis Hamilton și George Russell. Sistemul este conceput în așa fel încât piloții să fie atenți la reguli, atunci când sunt pe circuit. Dacă cineva strânge 12 puncte în 12 luni, nu va avea voie să participe la o etapă.

  Pe final de 2020, aflăm că pilotul Red Bull, Alex Albon a adunat 7 puncte de penalizare. După o coliziune cu Kevin Magnussen, la Silverstone, l-a împins pe Romain Grosjean în afara pistei la Monza, ca mai apoi să aibă incidente la Nurburgring (cu Daniil Kvyat) și la Sochi.

  Pe locul doi, cu șase puncte, se află Lewis Hamilton și George Russell. Hamilton a luat 4 puncte în prima etapă din sezon, în Austria, pentru că nu a încetinit sub steagul galben și pentru o coliziune cu Albon. Britanicul a ajuns apoi la șase, când a intrat pe linia boxelor, care era închisă la acel moment, în Marele Premiu al Italiei.

  Între timp, Russell a primit câte două seturi de câte 3 puncte de penalizare pentru un incident la Silverstone și unul la Istanbul Park, când a ignorat steagul galben simplu, și dublu.

  În final, 7 dintre cei 20 de piloți de pe grilă, au reușit să scape fără penalizări în 2020. Printre ei se numără Valtteri Bottas (care are această performanță pentru al doilea an consecutiv), Sebastian Vettel (în 2019 adunase cele mai multe puncte) și Max Verstappen, care a încheiat pe locul 3 în campionat.

  Pierre Gasly, Nicholas Latifi, Nico Hulkenberg, Pietro Fittipaldi și Jack Aitken au fost, de asemenea, printre cei mai „cuminți”, anul acesta – Hulk și Fittipaldi au luat parte la doar două GP-uri, iar Aitken la unul singur.

  Sursa: Formula 1 World Championship

  Photocredit: Formula 1 World Championship


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss