Latest Posts

Aktcom Brands – Profesionalism si Incredere alaturi de Team LB16 !

Vizualizări: 28322

Aktcom Brands – Noul Partener Team LB16

Suntem bucuroși sa-i avem alături de ceilalți parteneri pe cei de la Aktcom Brands care ne-au putut oferi in sezonul 2021 pe partea de design si grafica produse de calitate superioara. Branding-ul reprezinta o ramura foarte importanta in Motorsport, iar noi nu o neglijam deloc ! Din aceste motive, recomandam cu încredere echipa Aktcom Brands.Aktcom Brands Concepția grafica și designul implică procese de creație și, de aceea, presupune originalitate, personalitate, dar și experiență. Același produs sau serviciu poate fi prezentat în mai multe moduri, fiecare fiind eficient pentru publicul țintă căruia îi este adresat.

Designul grafic folosește compoziții vizuale pentru a rezolva probleme și a comunica idei prin tipografie, imagini, culoare și formă. Nu există o singură cale de a face acest lucru, și de aceea există mai multe tipuri de design grafic, fiecare cu propriul domeniu de specializare.Aktcom Brands

Cariera lui Leo Borlovan este susținută de Merpano SRL, Sotica Farm, Aktcom Brands, Victory Plast, Psihorelli Construct, Clinica iDentist, Clubul Sportiv ABAS Timișoara și bineînțeles, de părinții săi Sandy și Mihaela Borlovan. Suportul pe Circuit este oferit de Frank van Nunen și de fratele lui Leo, Valentin Borlovan. Leo Borlovan face parte din programul de dezvoltare piloții de la ART Racing Services Ltd susținut de GP24 Motorsports și GP24 Media.

Mai multe știri despre Leo Borlovan găsiți AICI.

Sursa: Team LB16
Photocredit: Gabriela Morosan - Moromedia
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Team LB16

Latest Posts

Don't Miss