More

  Latest Posts

  Aktcom Brands – Profesionalism si Incredere alaturi de Team LB16 !

  Aktcom Brands – Noul Partener Team LB16

  Suntem bucuroși sa-i avem alături de ceilalți parteneri pe cei de la Aktcom Brands care ne-au putut oferi in sezonul 2021 pe partea de design si grafica produse de calitate superioara. Branding-ul reprezinta o ramura foarte importanta in Motorsport, iar noi nu o neglijam deloc ! Din aceste motive, recomandam cu încredere echipa Aktcom Brands.Aktcom Brands Concepția grafica și designul implică procese de creație și, de aceea, presupune originalitate, personalitate, dar și experiență. Același produs sau serviciu poate fi prezentat în mai multe moduri, fiecare fiind eficient pentru publicul țintă căruia îi este adresat.

  Designul grafic folosește compoziții vizuale pentru a rezolva probleme și a comunica idei prin tipografie, imagini, culoare și formă. Nu există o singură cale de a face acest lucru, și de aceea există mai multe tipuri de design grafic, fiecare cu propriul domeniu de specializare.Aktcom Brands

  Cariera lui Leo Borlovan este susținută de Merpano SRL, Sotica Farm, Aktcom Brands, Victory Plast, Psihorelli Construct, Clinica iDentist, Clubul Sportiv ABAS Timișoara și bineînțeles, de părinții săi Sandy și Mihaela Borlovan. Suportul pe Circuit este oferit de Frank van Nunen și de fratele lui Leo, Valentin Borlovan. Leo Borlovan face parte din programul de dezvoltare piloții de la ART Racing Services Ltd susținut de GP24 Motorsports și GP24 Media.

  Mai multe știri despre Leo Borlovan găsiți AICI.

  Sursa: Team LB16

  Photocredit: Gabriela Morosan - Moromedia


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss