Latest Posts

Actualizările la Mercedes privind înălțimea de rulare ar putea debloca “ceva timp pe tur”

Vizualizări: 11651

Mercedes AMG F1 spune că evoluțiile care sunt în curs de realizare și care au ca scop să o ajute să ruleze mai jos cu mașina sa de Formula 1 ar putea debloca “ceva timp pe tur”.

Constructorul german a avut un început dificil în sezonul 2022, W13-ul său suferind de porpoising, ceea ce îi compromite performanțele. Echipa a descoperit că, pentru a opri săltarea mașinii sale, trebuie să ridice atât de mult înălțimea de rulare încât renunță la multă forță de apăsare și, prin urmare, la timpul pe tur.

Toto Wolff, șeful Mercedes AMG F1, i-a cerut scuze lui Lewis Hamilton la radioul echipei la finalul Marelui Premiu al Emiliei Romagna pentru ceea ce a spus că a fost o mașină “imposibil de condus”, în timp ce fostul campion mondial a ajuns pe locul 13. Deși echipa recunoaște că nu există o soluție imediată pentru problemele sale, Toto Wolff crede că modificările pregătite pentru următoarele curse de la Miami și Barcelona ar putea fi esențiale pentru a-i permite să își ruleze mașina într-o configurație mai bună.

Mercedes, Hamilton

„Credem foarte mult că știința pe care o punem la dispoziție în acest moment ne va ajuta, de fapt, să rulăm mașina mai jos”, a spus el. „Este locul în care credem că avem toată bunătatea aerodinamică, dar nu am reușit să o deblocăm din cauza fundului mașinii. Dacă reușim să ajungem deasupra, înseamnă că există destul timp pe tur pe care îl putem găsi. Dacă nu, trebuie să avem o altă idee”.

În timp ce Mercedes AMG F1 știe că există multe domenii în care W13 trebuie îmbunătățit înainte de a putea concura cu Scuderia Ferrari și Red Bull Racing în frunte, Toto Wolff este convins că se pot face multe progrese după ce se rezolvă problema de porpoising. „Problema fundamentală care, într-un fel, pune totul în umbră, este că mașina noastră face mai mult marsupiu decât altele”, a spus Toto Wolff.

„Din cauza ricoșeului, nu suntem capabili să o rulăm acolo unde ar trebui să ruleze, iar acest lucru are ramificații uriașe asupra set-up-ului, asupra aderenței pneurilor etc. Așadar, una este interconectată cu cealaltă. Cred că dacă am reuși să ne ocupăm de porniri am debloca mult mai mult în ceea ce privește performanța mașinii”.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Mercedes, Hamilton

„Dacă nu ajungem deasupra acestui aspect, există căi de dezvoltare mai convenționale pe care nu le-am luat încă. Vreau să ne acordăm timpul necesar pentru a lua cu adevărat în mod corespunzător o astfel de decizie”. GP-ul din Emilia Romagna a fost cel mai dificil din acest sezon pentru Mercedes AMG F1, nici Lewis Hamilton și nici George Russell nu s-au calificat în primele 10 locuri. Cu toate acestea, George Russell a reușit să revină și să termine al patrulea în Marele Premiu.

În ceea ce privește mesajul radio de după cursă adresat lui Lewis Hamilton, Toto Wolff a declarat că acesta a fost provocat pentru că știa că echipa își dezamăgește piloții. „Pur și simplu, mașina a fost imposibil de condus așa cum a fost imposibil de condus înainte”, a spus el. „Vedeți linia dreaptă, modul în care ricoșează pe linia dreaptă principală. Mă întreb cum reușesc cei doi să țină mașina pe pistă uneori. Iar Lewis Hamilton merită mai mult din partea noastră. Dar suntem o echipă, așa că trebuie să facem cu toții tot posibilul pentru a-i oferi o mașină capabilă să lupte pentru pozițiile din față”.

  • Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.
Sursa: Motorsport Network
Photocredit: Formula 1 Fans Romania
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Motorsport Network

Latest Posts

Don't Miss