More

  Latest Posts

  Accidentul Hamilton-Verstappen: o nouă întorsătură pe măsură ce apar dovezi noi.

  Accidentul Hamilton-Verstappen. Într-o nouă întorsătură, expertul în Formula 1, Martin Brundle, a dezvăluit că Red Bull crede că are datele care demonstrează că Lewis Hamilton a intrat în virajul Copse în primul tur mai repede decât oricare alt tur în timpul Marelui Premiu al Marii Britanii.

  Max Verstappen l-a acuzat de șapte ori pe campionul mondial Hamilton că este „periculos, lipsit de respect și nesportiv” în urma coliziunii lor de la Silverstone duminică trecuta. Max Verstappen de la Red Bull a trebuit să se retragă din cursă în timp ce Hamilton a continuat să câștige, reducând avantajul Olandezului în campionat de la 33 de puncte la doar 8.

  „Red Bull a simțit că a fost un fault profesional, un accident intenționat de la Hamilton”, a scris Brundle în coloana Sky Sports F1 de după cursă. „Erau incandescenți, potențialul lor campion mondial era învinețit, mașina lor avariată scump în această nouă eră a plafonării costurilor și cu posibile penalizări în locurile pe grila care ar putea proveni din orice deteriorare a motorului sau auxiliare.

  Hamilton

  „Ar înscrie zero puncte din cursă și ambele conduceri ale campionatului ar fi serios erodate.” „Au câștigat zero puncte din cursă și ambele conduceri la campionatele de piloți și constructori s-au micșorat considerabil, deoarece nici Sergio Perez nu a obținut niciun punct în Silverstone. Red Bull mi-a spus că există date care să demonstreze că Lewis a fost mult mai rapid în virajul Copse decât în orice altă tură din timpul Marelui Premiu al Marii Britanii și că el nu ar fi făcut virajul fără să iasa larg și, inevitabil, să-l contacteze pe Max”, a spus Martin Brundle.

  „Probabil, acest lucru va fi pus la dispoziția publicului și, dacă Red Bull consideră că au„ noi dovezi ”, ar putea face apel la FIA cu privire la gradul lor perceput de culpă și clemență cu privire la Hamilton.” Între timp, Mercedes a insistat că controversata mișcare din primul tur a lui Lewis Hamilton asupra rivalului campionatului mondial Max Verstappen la Marele Premiu al Marii Britanii a fost „absolut în conformitate cu ghidul de depășire”.

  „În ceea ce ne privește, manevra care a avut loc, manevra pe care a făcut-o Lewis, a fost absolut în conformitate cu ghidul de depășire al FIA”, a declarat șeful tehnic al Mercedes, James Allison. Hamilton a fost penalizat cu 10 secunde pentru incident. „Lewis a fost în mod substanțial alături. Avea puntea față mult dincolo de punctul de mijloc al mașinii lui Verstappen”, a adăugat Allison.

  Hamilton

  „Regulile necesită să fiți în mod substanțial alături de cealaltă mașină și necesită totuși să puteți face virajul. Prin a face virajul înseamnă a finaliza virajul și a nu părăsi pista sau a pierde controlul mașinii. Acestea sunt lucrurile pe care trebuie să le satisfaceți. „Dacă poți face virajul, dacă ești substanțial alături de cealaltă mașină, atunci virajul este al tău.” El a adăugat: „Am simțit că este dur să primesc penalizarea”. „Este vorba despre regulile de depășire și nu am văzut că Lewis a făcut ceva greșit în ceea ce privește aceste reguli”.

  Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.

  Sursa: Fox Sports

  Photocredit: Getty Images


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss