More

  Latest Posts

  Accidentul de la Imola îl va face pe Russell un pilot mai bun- Wolff

  Șeful Mercedes, Toto Wolff, a sărit în apărarea protejatului său, George Russell după ce pilotul Williams a avut un accident, în GP-ul Emilia Romagna. Russell a rămas descumpănit după ce a pierdut controlul monopostului, în spatele Safety Car-ului și a intrat în zidul de protecție.

  Wolff a spus că piloții săi actuali și anteriori, Lewis Hamilton, Valtteri Bottas și Nico Rosberg, au învățat cu toții din greșelile lor și că ar fi același lucru pentru Russell.

  „Toate acestea fac parte din procesul de dezvoltare”, a spus Wolff. „Ceea ce îi face pe Lewis și Valtteri atât de speciali, și înainte, pe Nico, a fost experiența pe care au dobândit-o. Cred că toată lumea trebuie să aibă un accident în spatele Safety Car-ului. I-am văzut pe cei mai experimentați, făcând greșeli, de genul, când erau sub presiune. Și cred că ceea ce a făcut George astăzi, li s-a întâmplat celor mai buni. Este îngrozitor pentru el chiar acum, dar va trece, va fi ca o cicatrice și va fi un pilot mai bun în viitor.”

  Fostul director tehnic al celor de la Mercedes și Williams, Paddy Lowe, care a lucrat cu Russell la ambele echipe, a sărit și el în apărarea sa. Lowe a făcut referință la GP-ul San Marino din 1991, la Imola, când pilotul Ferrari, Alain Prost a avut un incident într-un tur de formare și nu a putut să ia parte la cursă.

  Răspunzând la un Tweet al fostului său pilot, Lowe a spus: “Lasă momentul în spatele tău. George Russell, eșți într-o companie grozavă. Imaginează-ți că te-ai răsucit în turul de formare, într-un Ferrari, la Imola când erai deja de 3 ori campion. Toată lumea face greșeli”.

  Pilotul Haas, Romain Grosjean, care s-a aflat în circumstanțe similare în spatele mașinii de siguranță în GP-ul Azerbaidjanului din Baku din 2010, și-a exprimat sentimentele, similare într-un răspuns adresat lui Russell pe rețelele de socializare: „Omule, cunosc sentimentul. Va dura ceva timp să uiți, dar ceea ce faci este mega. Continuă să împingi limitele.”

  Sursa: motorsport.com

  Photocredit: formula1.com


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss