More

  Latest Posts

  Accident grav în cursa de Formula 2 de ieri Anthoine Hubert a murit după un impact neașteptat

  Pilotul Anthoine Hubert (BWT Arden), în vârstă de 22 de ani, a murit sâmbătă pe circuitul Spa-Francorchamps, după cea lovit parapetul de protecție de pe marginea dreaptă a circuitului la ieșirea din Radillon, a ricoșat pe pistă și a fost izbit în plin de  Juan Manuel Correa (Sauber Junior Team by Charouz). Hubert a fost transportat la spital, unde și-a pierdut viața din cauza rănilor mult prea grave.

  VIDEO (transmisiune TV și imagini amator)

  Lewis Hamilton, care a văzut accidentul în timpul unui interviu, a avut o reacție pe care nu aș putea să o descriu, iar acest lucru îl zic dintr -un punct de vedere bun. Priviți materialul aici:

  De asemenea, nu numai el, ci mulți piloți de Formula 1, precum George Russell sau Charles Leclerc, care au concurat, în trecut, împotriva acestuia, i- au adus un omagiu în story-urile de pe instagram, însă Lewis a avut un mesaj și pentru fani:

  ,,Daca unul singur dintre voi care se uită și care îi place acest sport crede pentru o secundă că ce facem este absolut sigur vă înșelați amarnic. Toți acești piloți, inclusiv noi, ne punem viețile în pericol când concurăm și oamenii trebuie să aprecieze acest lucru. Anthoine este un erou pentru că și-a asumat acest risc pentru a-și îndeplini dorințele. Sunt foarte trist deoarece s- a întâmplat acest lucru. Haideți să-l omagiem și să nu-l uităm. Odihnește-te în pace, frate!”

  Născut la Lyon pe 22 Septembrie 1996, Anthoine și-a început cariera în carting la doar 9 ani. În cadrul  CIK-FIA Karting Academy Trophy, acesta a terminat pe locul 2 în 2010 și pe locul 3 în 2011 și 2012(la general).

  În 2013, acesta a debutat în formula 4, câștigând titlul mondial în primul său sezon. În 2014 și 2015, acesta a participat în Formula Renault 2,0, unde, în total, a acumulat 2 victorii și 5 podiumuri.

  În 2016, Hubert  a debutat în formula 3 europeană, câștigând la Norisring și terminând sezonul pe locul 3 la general. În 2017 și 2018, el a participat în seria GP3, terminând al patrulea la general în 2017 și câștigând titlul în 2018(ultimul sezon al GP3 în istorie).

  În noiembrie 2018, francezul a participat în testul post sezon al Formulei 2 cu MP Motorsport, iar în 2019 a semnat un contract cu echipa BWT Arden. Anthoine Hubert a învins, anul acesta, în cursele sprint de la Monaco și Paul Ricard.

  Race in peace, Anthoine Hubert! Vei fi mereu în inimile noastre!

   


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss