GP24 Media

LATEST POSTS

Accident grav în cursa de Formula 2 de ieri Anthoine Hubert a murit după un impact neașteptat

Vizualizări: 40074

Pilotul Anthoine Hubert (BWT Arden), în vârstă de 22 de ani, a murit sâmbătă pe circuitul Spa-Francorchamps, după cea lovit parapetul de protecție de pe marginea dreaptă a circuitului la ieșirea din Radillon, a ricoșat pe pistă și a fost izbit în plin de  Juan Manuel Correa (Sauber Junior Team by Charouz). Hubert a fost transportat la spital, unde și-a pierdut viața din cauza rănilor mult prea grave.

VIDEO (transmisiune TV și imagini amator)

YouTube video

YouTube video

Lewis Hamilton, care a văzut accidentul în timpul unui interviu, a avut o reacție pe care nu aș putea să o descriu, iar acest lucru îl zic dintr -un punct de vedere bun. Priviți materialul aici:

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

De asemenea, nu numai el, ci mulți piloți de Formula 1, precum George Russell sau Charles Leclerc, care au concurat, în trecut, împotriva acestuia, i- au adus un omagiu în story-urile de pe instagram, însă Lewis a avut un mesaj și pentru fani:

,,Daca unul singur dintre voi care se uită și care îi place acest sport crede pentru o secundă că ce facem este absolut sigur vă înșelați amarnic. Toți acești piloți, inclusiv noi, ne punem viețile în pericol când concurăm și oamenii trebuie să aprecieze acest lucru. Anthoine este un erou pentru că și-a asumat acest risc pentru a-și îndeplini dorințele. Sunt foarte trist deoarece s- a întâmplat acest lucru. Haideți să-l omagiem și să nu-l uităm. Odihnește-te în pace, frate!”

Născut la Lyon pe 22 Septembrie 1996, Anthoine și-a început cariera în carting la doar 9 ani. În cadrul  CIK-FIA Karting Academy Trophy, acesta a terminat pe locul 2 în 2010 și pe locul 3 în 2011 și 2012(la general).

În 2013, acesta a debutat în formula 4, câștigând titlul mondial în primul său sezon. În 2014 și 2015, acesta a participat în Formula Renault 2,0, unde, în total, a acumulat 2 victorii și 5 podiumuri.

În 2016, Hubert  a debutat în formula 3 europeană, câștigând la Norisring și terminând sezonul pe locul 3 la general. În 2017 și 2018, el a participat în seria GP3, terminând al patrulea la general în 2017 și câștigând titlul în 2018(ultimul sezon al GP3 în istorie).

În noiembrie 2018, francezul a participat în testul post sezon al Formulei 2 cu MP Motorsport, iar în 2019 a semnat un contract cu echipa BWT Arden. Anthoine Hubert a învins, anul acesta, în cursele sprint de la Monaco și Paul Ricard.

Race in peace, Anthoine Hubert! Vei fi mereu în inimile noastre!

 

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Amber van Nunen

Amber van Nunen

RELATED ARTICLES