GP24 Media

LATEST POSTS

Abu Dhabi – Daniel Ricciardo: O luptă în șase pentru victorie ar fi distractivă

Vizualizări: 9293

Daniel Ricciardo prezice că ultima cursă F1 din 2018 ne va oferi o luptă între cei șase piloți la victorie.

Daniel Ricciardo este de părere că toate cele trei echipe sunt suficient de rapide să se lupte la victorie, dar este de părere că va fi greu având în vedere că vor pleca din linia a treia.

Pilotul australian își ia rămas bun de la Red Bull în acest weekend, acesta plecând la Renault pentru sezonul 2019 și este dornic să termine sezonul și perioada sa la Red Bull pe o notă bună în urma unui sezon dezastruos, marcat de foarte multe probleme de tip mecanic.

„Ieșirile lungi sunt bune. Cele scurte ar putea fi mai bune. Dar am putut arăta ce ritm avem. Sunt fericit cu ziua de azi, sper că vom fi acolo și duminică, ar fi bine să vedem o luptă în șase.

„În calificări am fi avut nevoie de un finish în primele două linii pentru a avea o șansă bună. Dar duminică ar trebui să fie ok oricum.”

Ricciardo a fost pe podium ultima oară în Monaco, unde a câștigat, Ricciardo este dornic să își încheie perioada de secetă începută imediat după Monaco.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

„Încă de la Monaco am vrut un weekend bun, deci în special acum, asta fiind ultima șansă alături de echipă să scot un rezultat. Astăzi a fost destul debine. Dar putem îmbunătăți anumite zone, în general suntem destul de bine așezați pentru cursă.

„Mai este viteză de scos din mașină, asta este incitant, dar părem să fim într-un loc bun acum și sper să ne ținem aproape și duminică – pneurile vor fi așa și așa pentru cursă, dar ar trebui să fie una bună. Dacă este o luptă în șase, care potențial ar putea fi cazul atunci va fi o cursă foarte distractivă.”

Foto-credit: Red Bull F1

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Andra Dozsa

Andra Dozsa

RELATED ARTICLES