More

  Latest Posts

  Abu Dhabi – Daniel Ricciardo: O luptă în șase pentru victorie ar fi distractivă

  Daniel Ricciardo prezice că ultima cursă F1 din 2018 ne va oferi o luptă între cei șase piloți la victorie.

  Daniel Ricciardo este de părere că toate cele trei echipe sunt suficient de rapide să se lupte la victorie, dar este de părere că va fi greu având în vedere că vor pleca din linia a treia.

  Pilotul australian își ia rămas bun de la Red Bull în acest weekend, acesta plecând la Renault pentru sezonul 2019 și este dornic să termine sezonul și perioada sa la Red Bull pe o notă bună în urma unui sezon dezastruos, marcat de foarte multe probleme de tip mecanic.

  „Ieșirile lungi sunt bune. Cele scurte ar putea fi mai bune. Dar am putut arăta ce ritm avem. Sunt fericit cu ziua de azi, sper că vom fi acolo și duminică, ar fi bine să vedem o luptă în șase.

  „În calificări am fi avut nevoie de un finish în primele două linii pentru a avea o șansă bună. Dar duminică ar trebui să fie ok oricum.”

  Ricciardo a fost pe podium ultima oară în Monaco, unde a câștigat, Ricciardo este dornic să își încheie perioada de secetă începută imediat după Monaco.

  „Încă de la Monaco am vrut un weekend bun, deci în special acum, asta fiind ultima șansă alături de echipă să scot un rezultat. Astăzi a fost destul debine. Dar putem îmbunătăți anumite zone, în general suntem destul de bine așezați pentru cursă.

  „Mai este viteză de scos din mașină, asta este incitant, dar părem să fim într-un loc bun acum și sper să ne ținem aproape și duminică – pneurile vor fi așa și așa pentru cursă, dar ar trebui să fie una bună. Dacă este o luptă în șase, care potențial ar putea fi cazul atunci va fi o cursă foarte distractivă.”

  Foto-credit: Red Bull F1


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss