GP24 Media

LATEST POSTS

Abandon pe ultima probă pentru Maior în Ungaria. Șugar, pe 10 la RC4.

Maior
Vizualizări: 31330

Echipajul format din Norbert Maior și Francesca Maior a abandonat pe ultimii kilometri ai Raliului Ungariei, penultima etapă din Campionatul European de Raliuri, după ce o bună perioadă a fost pe podium la ERC3. Aflați la debut, Cristian Șugar și Vlad Colceriu au încheiat pe 13 la RC4, în timp ce Paul Popa și Teo Găină au ajuns la finiș din poziția de super rally.

Maior

După ce sâmbătă au reușit inclusiv să câștige o probă specială la ERC3 și să se claseze în Top 13 la general, frații Maior au început excelent duminică, podium pe SS8, și s-au menținut în primele 3 echipaje până la finalul primei bucle. O pană pe PS11 i-a scos din calculele pentru al treilea lor podium din actuala stagiune a Campionatului European, însă în ultima probă au pierdut o roată după ce au cedat prezoanele și au fost nevoiți să abandoneze cu puțin timp înainte de finiș.

Singurul echipaj tricolor care a trecut cu bine peste toate cele 14 probe speciale din Ungaria a fost cel format din Cristian Șugar și Vlad Colceriu. Pe un Peugeot 208 R2, fostul campion al Cupei Dacia s-a aflat la debutul său în competiția continentală, încheind pe 10 la clasa RC4, din 17 câte au luat startul, iar la general pe poziția a 25-a. Un total de 51 de echipaje au concurat la a treia ediție a Raliului Ungariei.

Dragi fani Formula 1 și Motorsport,

Pentru a continua să îmbunătățim experiența urmăritorilor noștri pe această rețea de socializare, am decis că, din cauza numeroaselor cazuri în care oamenii sunt blocați de pe chat-urile comunității, ar trebui să oferim o alternativă pentru aceste grupuri de chat.

Vă invităm pe toți să aruncați o privire la https://chat.gp24.ro/ în timpul viitorului weekend de cursă pentru Marele Premiu al Statelor Unite, care va avea un grup dedicat pe aplicația noastră de chat. Există, de asemenea, câteva grupuri pentru echipele de top, dacă doriți să discutați acolo cu fani care gândesc la fel.

În acest moment, chat-ul este accesibil din orice browser mobil, laptop și desktop prin intermediul următorului link: https://chat.gp24.ro/ Participarea la chat nu necesită crearea unui cont, iar singurul dezavantaj este că setările de profil nu vor fi salvate și unele vor trebui completate de fiecare dată când vă conectați.

Așteptăm cu nerăbdare să vă primim în grupul (grupurile) de chat cu moderare umană, unde vom încerca să reducem moderarea la strictul necesar pentru a maximiza libertatea de opinie și de exprimare în limitele bunului simț.

 

Maior

Tot la prima lor participare în Campionatul European de Raliuri, Paul Popa și Teo Găină (Renault Clio RSR Rally5) au fost nevoiți să abandoneze pe a cincea probă specială din cauza problemelor tehnice, iar duminică au continuat din postura de super rally, ajungând la finișul etapei.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Cele trei echipaje românești au fost susținute de Federația Română de Automobilism Sportiv și Ministerul Tineretului și Sportului.

Mai multe știri despre Campionatul European de Raliuri ERC găsiți AICI.

Sursa: FRAS (Federația Română de Automobilism Sportiv)
Photocredit: Rally Photo Hunters
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Amber van Nunen

Amber van Nunen

RELATED ARTICLES