Latest Posts

A treia victorie în MotoRC pentru Vlad Neaga.

Vizualizări: 44355

Nici o zi nu seamănă cu alta, nici un week-end de concurs cu altul, dar a treia victorie în Campionatul MotoRC by Rompetrol obținută de pilotul Vlad Neaga vine să confirme că rezultatele foarte bune sunt deja o constantă în parcursul acestuia în motociclismul viteză. Etapa a IV-a s-a desfășurat tot pe circuitul MotorPark România, în weekend-ul 4-6 septembrie 2020. De data aceasta, organizatorii au schimbat din nou sensul de rulare, adoptându-se inversul sensului orar al circuitului.

Această etapă a cerut de la Vlad Neaga, pilotul VN Motorsport la Stock 1000, dublă concentrare, rezistență și constanță în cursă, pentru un motiv simplu: week-end-ul său (și al echipei) nu a fost deloc liniștit!

Mai întâi, ziua de vineri,  datorită condițiilor meteo nefavorabile (ploaie multă), nu a mai putut fi una de antrenamente susținute, cum era de obicei. Apoi, deși sâmbătă vremea a fost bună, în timpul calificărilor toba motocicletei lui s-a fisurat,  iar Vlad a rămas cu timpul obținut până în acel moment, ceea ce l-a poziționat pe locul trei al grilei de start.

Ziua cursei de duminică a fost și ea cu emoții încă de dimineață: de la montajul tobei proaspăt sudate până  la ultimele două minute înainte ca Vlad să iasă pe pistă în cursă, când echipa de mecanici lucra încă la setările frânei motocicletei lui, pentru cea mai bună optimizare.

Lupta cu orele rămase până la cursă a fost una nebună și resimțită cel mai mult de mecanicii echipei care gestionau și stresul rezolvării problemelor mecanice la motocicleta Suzuki a tânărului rider.  Vlad a avut capacitatea de a se detașa de angoasa ridicată de problemele tehnice, care nu aduceau cu sine decât frustrare. Singura opțiune era încrederea în echipa de mecanici VN Motorsport că în ziua cursei, Suzuki-ul va fi pregătit pentru victorie.

A treia victorie în MotoRC pentru Vlad Neaga.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Setările nu au fost doar la motocicletă ci și la mentalul lui Vlad care, focalizat pe strategia cursei, a obținut a treia victorie în MotoRC.

“În primele ture ale cursei, pe lângă căldură, am dat peste roiuri de insecte ce mi-au acoperit viziera și n-am mai văzut nimic! Încercam să-mi șterg cu mâna viziera, ca să văd ceva! Ritmul impus cursei nu era specific mie, așa că, din poziția a doua l-am depășit pe Cătălin Cazacu. Deja spre final, am simțit că anvelopa față începe să cedeze și că în viraje setările frânelor nu mai funcționau optim, așa că am rulat ultimele ture în condiții tare grele, mai încet, dar încercând să-mi conserv poziția de lider a cursei. Constanța a fost cheia succesului “, a declarat Vlad la sfârșitul cursei.

Cu trei victorii din patru posibile, Vlad Neaga rămâne liderul clasamentului general al competiției MotoRC, clasa Stock 1000. Nu e ușor să fii în pielea unui rider atât de ambițios și talentat ca Vlad, dar adevărata victorie, ca în cazul oricărui sportiv, este păstrarea pasiunii jocului cât mai mult timp… poate pentru totdeauna.

Mulțumim partenerilor și sponsorilor – TOTAL, ULEI ELF MOTO, MOTOBOOM, SUZUKI, SPEEDHOST, AXIMOTO – pentru sprijinul oferit și vouă tuturor pentru implicare și susținere.

Mulțumim partenerilor și sponsorilor – Motoboom, Suzuki Romania, Total, Ulei Elf Moto, Speedhost, Aximoto – pentru sprijinul oferit și vouă tuturor pentru implicare și susținere.

Ne vedem la următoarea etapă!

A treia victorie în MotoRC pentru Vlad Neaga.

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss