Latest Posts

A treia etapa din Campionatul Național de drift : Spectacolul se mută în nocturnă

Vizualizări: 11273
A treia etapa din Campionatul Național de drift : Spectacolul se mută în nocturnă
Sursa foto Livia Motoi

În acest weekend Rodrift organizează un spectacol incendiar, nocturn, la Mariapocs, traseu aflat în Ungaria.

 

În bătălia din 21-22 august se întrec peste 30 de piloți Rodrift plus alți piloți din Europa înscriși doar pentru această etapă . În total un număr de 100 de piloți din : România, Bulgaria, Slovacia, Ungaria, Polonia și Ucraina.

 

Spectacolul poate fi urmărit în direct pe pagina de Facebook Rodrift în timpul antrenamentelor din data de 21 august și în direct pe Pro X, sâmbătă 22 august , începând cu ora 20:00.

 

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Sursa: https://gp24.ro
Photocredit: https://gp24.ro
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

https://gp24.ro

Latest Posts

Don't Miss