Latest Posts

A treia etapă Dakar a fost scurtată din cauza inundațiilor

Vizualizări: 11346

A treia etapă de astăzi a Raliului Dakar a fost scurtată din cauza inundațiilor.

Condițiile umede au produs mai multe modificări la un program deja întrerupt, 100 de kilometri ieșind din tronsonul cronometrat de astăzi din cauza bivuacului relocat de după Etapa 2.

Secțiunea cronometrată a Etapei 3 va începe acum la ceea ce a fost setat inițial să fie CP1.

„Etapa 3 a fost modificată din cauza ploii abundente care a îmbibat o parte a regiunii din jurul Al Artawiyah și, prin urmare, va fi scurtată în raport cu traseul planificat inițial”, se arată într-un comunicat al organizatorilor Dakar.

„Speciala va începe acum în punctul în care urma să fie amplasat CP1, reducând tronsonul cronometrat cu 100 de kilometri.

„Într-o buclă în jurul Al Qaysumah, concurenții vor călători inițial de-a lungul unei secțiuni de legătură de 214 de kilometri care îi va duce la startul specialei de 255 de kilometri, înainte de a se întoarce pe un traseu de legătură de 166 de kilometri.

„În meniu va fi nisip care, datorită ploii, va fi mai greu și va asigura o mai bună purtare. Vor fi însă și lanțuri de dune prin care concurenții vor trebui să șerpuiască precum și să urce pe o distanță de 30 de kilometri, clasificați ca nivel de dificultate 2, ceea ce înseamnă că astăzi, piloţii se vor confrunta cu nisipuri fine.”

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Sam Sunderland conduce clasa de motociclete după Etapa 2, în timp ce Nasser Al-Attiyah conduce clasamentul maşinilor.

Mai multe ştiri despre Raliul Dakar găsiţi AICI!

Sursa: Motorsport Network
Photocredit: Motorsport Network
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Motorsport Network

Latest Posts

Don't Miss