More

  Latest Posts

  A sosit timpul să-l punem pe George Russell în mașina lui Valtteri Bottas?

  Cea mai recentă noutate din fabrica de zvonuri din Formula 1 este că Valtteri Bottas rămâne în pericolul de a-și pierde scaunul Mercedes – poate chiar în 2021. Pilotul finlandez a avut performanțe insuficiente atât la Monaco, cât și la Baku, iar șeful Toto Wolff chiar a sugerat că el ar fi de vină pentru roata blocată pe circuitul stradal din Monaco.

  Valtteri Bottas a spus la Baku că a fost „surprins” când a auzit afirmația lui Wolff că nu și-a aliniat corect mașina pentru echipajul de pit. „Valtteri Bottas fost din nou atât de ghinionist anul acesta încât nu-ți vine să crezi. Uită-te la Monaco”, spune acum Toto Wolff.

  Bottas

  „Cu siguranță vom lua în considerare acest lucru pe măsură ce vom face alegerea noastră pilot pentru anul viitor.” Prin urmare, Wolff s-a întors la sugestia sa că Bottas a provocat problema monopostului Monaco. „Era de fapt foarte precis la popas. Nu a greșit în toată povestea. A fost problema noastră”, a insistat austriacul.

  „M-am înșelat acolo. Am spus că a ieșit cu câțiva centimetri, dar a avut dreptate”, a adăugat Wolff. Cu toate acestea, observatorii susțin că Mercedes lipsește în mod clar în ceea ce privește gama sa generală de pilot – mai ales că Sergio Perez de la Red Bull este acum la curent. „Când vine vorba de al doilea pilot, îl văd pe Perez ca având o inteligență de curse incredibilă”, a declarat cunoscutul expert german de televiziune Kai Ebel.

  „Bottas a stat întotdeauna în cea mai bună mașină de-a lungul anilor, dar Perez ar fi realizat cel puțin la fel de mult în mașina respectivă”, a spus el pentru Sport1. Ralf Schumacher, între timp, i-a spus lui Sky Deutschland că Bottas nu joacă un rol de sprijin eficient pentru Lewis Hamilton dacă „nu se află la o distanță impresionantă” de pe pistă.

  Bottas

  „Un bun coechipier poate forța o altă echipă să ajungă oriunde vrei să fii”, a adăugat fostul pilot F1. Schumacher a spus că Bottas a fost „bun la Monaco, dar din nou rău la Baku”, ceea ce reprezintă „o problemă uriașă pentru Mercedes în lupta campionatului mondial”. „Pe de o parte nu ajută clasamentul echipei, dar, pe de altă parte, îi lipsește complet sprijinul pentru Hamilton”.

  Chiar și mass-media recunoaște problema, cu un raport la RTL din Germania care insistă că Valterri Bottas „nu mai este suficient de bun” chiar și pentru poziția de „apărător din spate” a lui Hamilton.

  „Dragostea pentru Valterri Bottas este foarte bună – dar este timpul”, a adăugat postul TV. „Este timpul să le oferim tinerilor șansa de a se descurca mai bine”. Este timpul să-l punem pe George Russell în acel cockpit. De Limburger, un ziar olandez, este de acord: „Bottas trebuie să fie atent, sau Russell va fi în curând în acel Mercedes”.

  Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.

  Sursa: GP24

  Photocredit: Getty Images


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss