Latest Posts

A sosit timpul să-l punem pe George Russell în mașina lui Valtteri Bottas?

Vizualizări: 16680

Cea mai recentă noutate din fabrica de zvonuri din Formula 1 este că Valtteri Bottas rămâne în pericolul de a-și pierde scaunul Mercedes – poate chiar în 2021. Pilotul finlandez a avut performanțe insuficiente atât la Monaco, cât și la Baku, iar șeful Toto Wolff chiar a sugerat că el ar fi de vină pentru roata blocată pe circuitul stradal din Monaco.

Valtteri Bottas a spus la Baku că a fost „surprins” când a auzit afirmația lui Wolff că nu și-a aliniat corect mașina pentru echipajul de pit. „Valtteri Bottas fost din nou atât de ghinionist anul acesta încât nu-ți vine să crezi. Uită-te la Monaco”, spune acum Toto Wolff.

Bottas

„Cu siguranță vom lua în considerare acest lucru pe măsură ce vom face alegerea noastră pilot pentru anul viitor.” Prin urmare, Wolff s-a întors la sugestia sa că Bottas a provocat problema monopostului Monaco. „Era de fapt foarte precis la popas. Nu a greșit în toată povestea. A fost problema noastră”, a insistat austriacul.

„M-am înșelat acolo. Am spus că a ieșit cu câțiva centimetri, dar a avut dreptate”, a adăugat Wolff. Cu toate acestea, observatorii susțin că Mercedes lipsește în mod clar în ceea ce privește gama sa generală de pilot – mai ales că Sergio Perez de la Red Bull este acum la curent. „Când vine vorba de al doilea pilot, îl văd pe Perez ca având o inteligență de curse incredibilă”, a declarat cunoscutul expert german de televiziune Kai Ebel.

„Bottas a stat întotdeauna în cea mai bună mașină de-a lungul anilor, dar Perez ar fi realizat cel puțin la fel de mult în mașina respectivă”, a spus el pentru Sport1. Ralf Schumacher, între timp, i-a spus lui Sky Deutschland că Bottas nu joacă un rol de sprijin eficient pentru Lewis Hamilton dacă „nu se află la o distanță impresionantă” de pe pistă.

Bottas

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

„Un bun coechipier poate forța o altă echipă să ajungă oriunde vrei să fii”, a adăugat fostul pilot F1. Schumacher a spus că Bottas a fost „bun la Monaco, dar din nou rău la Baku”, ceea ce reprezintă „o problemă uriașă pentru Mercedes în lupta campionatului mondial”. „Pe de o parte nu ajută clasamentul echipei, dar, pe de altă parte, îi lipsește complet sprijinul pentru Hamilton”.

Chiar și mass-media recunoaște problema, cu un raport la RTL din Germania care insistă că Valterri Bottas „nu mai este suficient de bun” chiar și pentru poziția de „apărător din spate” a lui Hamilton.

„Dragostea pentru Valterri Bottas este foarte bună – dar este timpul”, a adăugat postul TV. „Este timpul să le oferim tinerilor șansa de a se descurca mai bine”. Este timpul să-l punem pe George Russell în acel cockpit. De Limburger, un ziar olandez, este de acord: „Bottas trebuie să fie atent, sau Russell va fi în curând în acel Mercedes”.

Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.

Sursa: GP24
Photocredit: Getty Images
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

GP24

Latest Posts

Don't Miss