Latest Posts

„A fost o plăcere” – Sainz despre cursa de recuperare de la Istanbul Park

Vizualizări: 10889

De la P19 la P8 până la steagul în carouri, a fost una dintre cele mai plăcute curse din cariera lui Carlos Sainz, dar el simte că ar fi putut prinde top cinci în Turcia dacă nu ar fi avut un pitstop lent.

Carlos Sainz a început din partea din spate a grilei în Istanbul ca urmare a schimbării componentelor unității de putere, dar a câștigat o poziție înainte de start, datorită faptului că Daniel Ricciardo a primit aceeași penalizare. Spaniolul a făcut în mod corespunzător o serie de depășiri în drumul său spre puncte, întrecând în mod regulat mașini în virajul 12 în timp ce urca rapid pe teren.

„A fost foarte plăcut să fiu sincer, probabil una dintre cele mai plăcute curse ale mele ca pilot de curse”, a spus Sainz. „Când ai ritmul pe care l-am avut astăzi și o pistă care îți permite să depășești – mai ales când este ud – a fost o plăcere.

Aș fi putut împinge foarte tare, evident o rușine în legătură cu oprirea la boxe care ne-a luat posibilitatea de a termina în top cinci astăzi, dar asta este. Felicitări echipei, deoarece mașina de astăzi a fost foarte plăcută de condus.”

Acea oprire la boxe de 8,1 secunde nu a fost singurul moment îngrijorător pentru Carlos Sainz, care s-a strecurat pe lângă Sebastian Vettel în ceea ce a fost depășirea lui cea mai curată a zilei.

Sainz

„Am avut un ritm foarte puternic pe umed și apoi, pe măsură ce pista s-a uscat, am urmat condițiile foarte bine. Au existat multe depășiri, am făcut fiecare depășire pe pistă.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

„Cu Seb a fost dificil, i-am spus deja scuze pentru că eram cam prea optimist. Dar aceste motoare Mercedes AMG F1 sunt puțin greu de întrecut, așa că fie te duci pe frânare, fie nu le întreci. Am vrut să mențin recuperarea și nu am vrut să mă blochez și a funcționat”.

Această abordare atacantă a fost ceva ce Sainz spune că i s-a oferit libertatea de a lua, având în vedere poziția sa de început modestă, iar performanța este de bun augur pentru restul sezonului Ferrari F1.

Sainz

„A trebuit să atac. Cred că începând din spate trebuie să fii agresiv și astăzi a fost ziua în care am încercat să-mi asum un pic mai mult risc și a funcționat bine. O rușine în legătură cu acea oprire lentă la boxe care probabil ne-a costat o șansă de a lupta puțin mai departe, dar nu este o zi de regret.

„Cred că ne-am descurcat excelent ca echipă, am fost foarte puternici tot timpul pe pistă și am arătat că am fi putut lupta în vârf. Dar sunt fericit că am luat penalizarea și am trecut mai departe. „Arată bine. Acum mă pot concentra doar pe performanța din ultimele șase curse și mă bucur că am luat-o și am profitat din plin de ea.”

Mai multe ştiri despre Campionatul Mondial de Formula 1 găsiţi AICI!

Sursa: Formula 1
Photocredit: Formula 1
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Formula 1

Latest Posts

Don't Miss