More

  Latest Posts

  A fost identificat potențial cumpărător pentru echipa Renault F1.

  A apărut un potențial cumpărător pentru echipa Formula 1 a Renault. Marți, a rezultat că aproximativ 75 de membri ai echipei McLaren își pierd locul de muncă, președintele Paul Walsh recunoscând că este un „timp provocator pentru compania noastră”. În același timp, rapoartele sugerează că problemele financiare evidente ale Renault ar putea fi, de asemenea, să ajungă la un punct culminant în următoarele zile și săptămâni.

  La Gazzetta dello Sport din Italia chiar susține că ar putea fi identificat un potențial cumpărător al echipei cu sediul la Enstone (UK). El este Dmitry Mazepin, un miliardar rus al cărui fiu Nikita concurează în Formula 2. În ultimii ani, Mazepin și compania sa Uralkali au fost legate de alte achiziții ale echipei care nu s-au concretizat, inclusiv Williams și Racing Point.

  Mazepin

  „Numele care iese la suprafață este întotdeauna același”, a scris La Gazzetta, referindu-se la Mazepin. Giancarlo Minardi, fost proprietar și șef al echipei Minardi F1, a comentat: „În aceste zile, Renault este ocupat să ceară ajutor guvernamental, în valoare de 5 miliarde de euro, așa că mi-e greu să îmi imaginez că proiectul F1 poate continua dincolo de 2021”.

  „Dar nu va fi ușor să găsiți un cumpărător potrivit, deoarece nu vorbim despre o echipă câștigătoare în acest moment”, a adăugat el.


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss