Latest Posts

A fost identificat potențial cumpărător pentru echipa Renault F1.

Vizualizări: 9951

A apărut un potențial cumpărător pentru echipa Formula 1 a Renault. Marți, a rezultat că aproximativ 75 de membri ai echipei McLaren își pierd locul de muncă, președintele Paul Walsh recunoscând că este un „timp provocator pentru compania noastră”. În același timp, rapoartele sugerează că problemele financiare evidente ale Renault ar putea fi, de asemenea, să ajungă la un punct culminant în următoarele zile și săptămâni.

La Gazzetta dello Sport din Italia chiar susține că ar putea fi identificat un potențial cumpărător al echipei cu sediul la Enstone (UK). El este Dmitry Mazepin, un miliardar rus al cărui fiu Nikita concurează în Formula 2. În ultimii ani, Mazepin și compania sa Uralkali au fost legate de alte achiziții ale echipei care nu s-au concretizat, inclusiv Williams și Racing Point.

A fost identificat potențial cumpărător pentru echipa Renault F1.

„Numele care iese la suprafață este întotdeauna același”, a scris La Gazzetta, referindu-se la Mazepin. Giancarlo Minardi, fost proprietar și șef al echipei Minardi F1, a comentat: „În aceste zile, Renault este ocupat să ceară ajutor guvernamental, în valoare de 5 miliarde de euro, așa că mi-e greu să îmi imaginez că proiectul F1 poate continua dincolo de 2021”.

„Dar nu va fi ușor să găsiți un cumpărător potrivit, deoarece nu vorbim despre o echipă câștigătoare în acest moment”, a adăugat el.

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss