More

  Latest Posts

  „A fost dureros” – Ricciardo dezvăluie motivul bizar pentru care a fost în afara ritmului în Qatar

  Daniel Ricciardo a îndurat un Mare Premiu epuizant al Qatarului, care l-a văzut în afara punctelor pe locul 12. Dar, potrivit australianului, o problemă cu datele McLaren care l-a forțat să economisească combustibil din turul 1 a fost în cele din urmă ceea ce l-a împiedicat să termine mai sus în Losail.

  Ricciardo era deja pe piciorul greşit îndreptându-se spre cursă după o sesiune de calificări dezamăgitoare care l-a văzut să renunțe în Q2, alături de Charles Leclerc de la Ferrari și Sergio Perez de la Red Bull. Dar, în timp ce ambii acești piloți au părăsit Qatarul după ce au marcat puncte, Ricciardo a putut urca doar pe locul 12 după steagul în carouri.

  Și întrebat după Grand Prix unde s-a pierdut ritmul lui, Ricciardo a răspuns: „În economisirea combustibilului, acolo s-a pierdut.

  „Astăzi aveam câteva lucruri petrecute. Deci deja din turul 1 aveam niște avertismente de combustibil pe bord pe care nu le primești în turul 1, așa că le-am ignorat, pentru că m-am gândit că e bine, este doar o eroare în bord.

  „Dar, destul de devreme, mi s-a spus că trebuie să încep serios să economisesc combustibil. Am economisit destul de mult, ca deja ceea ce credeam că este prea mult, și mi s-a spus că nu este suficient, nu este suficient, până la punctul în care mergeam probabil cu două secunde pe tur mai încet. Și cu asta, anvelopele se răcesc, frânele se răcesc, așa că în cele din urmă pierzi și mai mult.”

  image 6 3

  Cu Ricciardo îngrijind problema de economisire a combustibilului pe parcursul Marelui Premiu al Qatarului, el a recunoscut că s-a întrebat dacă ar fi fost mai bine să retragă mașina, spunând: „[Economia de combustibil] nu a părut niciodată să fie suficientă. Așa că m-am gândit într-un fel, ce rost are să rămân afară, pentru că evident că există o eroare și poate că ne-am încurcat, dar doar mergem.

  „Așa că a trebuit să facem asta pentru cea mai mare parte a cursei. Apoi mi s-a spus să nu mai economisesc combustibil și am fost împins ca nebunul [râde]. Nu știu de ce râd mereu, nu vreau să râd. A fost dureros și este, evident, ceva care a mers prost în datele sau calculele de astăzi și am primit informații greșite.

  „Deci, asta este ceea ce trebuie să uităm, cursa noastră a fost dictată de numerele pe care le primim și în mod clar acele numere erau greșite.”

  Mai multe ştiri despre Campionatul Mondial de Formula 1 găsiţi AICI!

  Sursa: Formula 1

  Photocredit: Formula 1


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss