Latest Posts

„A fost dureros” – Ricciardo dezvăluie motivul bizar pentru care a fost în afara ritmului în Qatar

Vizualizări: 11390

Daniel Ricciardo a îndurat un Mare Premiu epuizant al Qatarului, care l-a văzut în afara punctelor pe locul 12. Dar, potrivit australianului, o problemă cu datele McLaren care l-a forțat să economisească combustibil din turul 1 a fost în cele din urmă ceea ce l-a împiedicat să termine mai sus în Losail.

Ricciardo era deja pe piciorul greşit îndreptându-se spre cursă după o sesiune de calificări dezamăgitoare care l-a văzut să renunțe în Q2, alături de Charles Leclerc de la Ferrari și Sergio Perez de la Red Bull. Dar, în timp ce ambii acești piloți au părăsit Qatarul după ce au marcat puncte, Ricciardo a putut urca doar pe locul 12 după steagul în carouri.

Și întrebat după Grand Prix unde s-a pierdut ritmul lui, Ricciardo a răspuns: „În economisirea combustibilului, acolo s-a pierdut.

„Astăzi aveam câteva lucruri petrecute. Deci deja din turul 1 aveam niște avertismente de combustibil pe bord pe care nu le primești în turul 1, așa că le-am ignorat, pentru că m-am gândit că e bine, este doar o eroare în bord.

„Dar, destul de devreme, mi s-a spus că trebuie să încep serios să economisesc combustibil. Am economisit destul de mult, ca deja ceea ce credeam că este prea mult, și mi s-a spus că nu este suficient, nu este suficient, până la punctul în care mergeam probabil cu două secunde pe tur mai încet. Și cu asta, anvelopele se răcesc, frânele se răcesc, așa că în cele din urmă pierzi și mai mult.”

„A fost dureros” – Ricciardo dezvăluie motivul bizar pentru care a fost în afara ritmului în Qatar

Cu Ricciardo îngrijind problema de economisire a combustibilului pe parcursul Marelui Premiu al Qatarului, el a recunoscut că s-a întrebat dacă ar fi fost mai bine să retragă mașina, spunând: „[Economia de combustibil] nu a părut niciodată să fie suficientă. Așa că m-am gândit într-un fel, ce rost are să rămân afară, pentru că evident că există o eroare și poate că ne-am încurcat, dar doar mergem.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

„Așa că a trebuit să facem asta pentru cea mai mare parte a cursei. Apoi mi s-a spus să nu mai economisesc combustibil și am fost împins ca nebunul [râde]. Nu știu de ce râd mereu, nu vreau să râd. A fost dureros și este, evident, ceva care a mers prost în datele sau calculele de astăzi și am primit informații greșite.

„Deci, asta este ceea ce trebuie să uităm, cursa noastră a fost dictată de numerele pe care le primim și în mod clar acele numere erau greșite.”

Mai multe ştiri despre Campionatul Mondial de Formula 1 găsiţi AICI!

Sursa: Formula 1
Photocredit: Formula 1
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Formula 1

Latest Posts

Don't Miss