More

  Latest Posts

  A fost bine cât a durat pentru Almeida în ERC3 Junior

  Pedro Almeida urma să termine pe locul patru în FIA ERC3 și FIA ERC3 Junior la Raliul Islas Canarias, când au intervenit considerente de siguranță și portughezul a fost împiedicat să abordeze cele opt etape ale zilei cu numărul doi.

  O „mică atingere” în interiorul unui viraj de pe SS4 a lăsat Peugeot-ul 208 Rally4 al lui Almeida cu o anvelopă perforată și o ușă spate-stângă deteriorată. Deși a reușit să finalizeze acțiunea de vineri, verificările tehnice înainte de restart-ul de sâmbătă au stabilit că, deoarece ușa nu se putea deschide corect, atunci nu ar fi posibil ca Almeida să continue, forțându-i-se retragerea.

  „Totul a început bine în prima zi”, a spus Almeida. „Bineînțeles, alegerile anvelopelor și ale setup-ului au fost dificile din cauza ploii și a soarelui. Variau foarte mult, așa că a fost cam greu în acest fel și poate că nu am făcut cea mai bună alegere. Dar lucrurile mergeau bine și mă îmbunătățeam de la o etapă la alta și ajungeam tot mai aproape de cei mai rapizi băieți.”

  „Dar, din cauza unei mici atingeri pe care am avut-o [pe SS4], nu ne-au lăsat să ieșim din service. Ușa din spate nu se deschidea, așa că administratorii ne-au spus că nu putem părăsi service-ul. Oricum, a fost un raliu bun, doar este trist că nu am avut ocazia să continuăm.”, a concluzionat portughezul.

  Pentru a-și sublinia potențialul, alături de copilotul Hugo Magalhães, Almeida a obținut timpuri top 4 în 8 din cele 9 etape pe care le-a abordat. De asemenea, nu a fost niciodată în afara primelor patru poziții în clasamentul ERC3 / ERC3 Junior înainte de ieșirea timpurie.

  Sursa: European Rally Championship
  Photocredit: European Rally Championship

  Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

  Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

  European Rally Championship

  Latest Posts

  Don't Miss