Latest Posts

A fost bine cât a durat pentru Almeida în ERC3 Junior

Vizualizări: 18704

Pedro Almeida urma să termine pe locul patru în FIA ERC3 și FIA ERC3 Junior la Raliul Islas Canarias, când au intervenit considerente de siguranță și portughezul a fost împiedicat să abordeze cele opt etape ale zilei cu numărul doi.

O „mică atingere” în interiorul unui viraj de pe SS4 a lăsat Peugeot-ul 208 Rally4 al lui Almeida cu o anvelopă perforată și o ușă spate-stângă deteriorată. Deși a reușit să finalizeze acțiunea de vineri, verificările tehnice înainte de restart-ul de sâmbătă au stabilit că, deoarece ușa nu se putea deschide corect, atunci nu ar fi posibil ca Almeida să continue, forțându-i-se retragerea.

„Totul a început bine în prima zi”, a spus Almeida. „Bineînțeles, alegerile anvelopelor și ale setup-ului au fost dificile din cauza ploii și a soarelui. Variau foarte mult, așa că a fost cam greu în acest fel și poate că nu am făcut cea mai bună alegere. Dar lucrurile mergeau bine și mă îmbunătățeam de la o etapă la alta și ajungeam tot mai aproape de cei mai rapizi băieți.”

„Dar, din cauza unei mici atingeri pe care am avut-o [pe SS4], nu ne-au lăsat să ieșim din service. Ușa din spate nu se deschidea, așa că administratorii ne-au spus că nu putem părăsi service-ul. Oricum, a fost un raliu bun, doar este trist că nu am avut ocazia să continuăm.”, a concluzionat portughezul.

Pentru a-și sublinia potențialul, alături de copilotul Hugo Magalhães, Almeida a obținut timpuri top 4 în 8 din cele 9 etape pe care le-a abordat. De asemenea, nu a fost niciodată în afara primelor patru poziții în clasamentul ERC3 / ERC3 Junior înainte de ieșirea timpurie.

Sursa: European Rally Championship
Photocredit: European Rally Championship
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

European Rally Championship

Latest Posts

Don't Miss