Latest Posts

A fost accidentul lui Schumacher de la Jeddah un rezultat al presiunii?.

Vizualizări: 19476

Mick Schumacher a cedat la presiunile lui Kevin Magnussen în Arabia Saudită, potrivit a două persoane care lucrau și concurau în Formula 1.

Fostul director al echipei Force India, Colin Kolles, crede că Mick Schumacher va începe să simtă presiunea lui Kevin Magnussen după începutul excelent de sezon al danezului. Kevin Magnussen a revenit în Formula 1 după un an de absență în IMSA, în urma demiterii lui Nikita Mazepin, pe fondul invaziei continue a Rusiei în Ucraina, și l-a depășit pe Mick Schumacher în fiecare dintre primele două curse ale sezonului, punând 12 puncte pe tabelă în Bahrain și Arabia Saudită.

Germanul a suferit un shunt uriaș în timpul calificărilor pentru cursa de la Jeddah, iar acest lucru a venit ca urmare a faptului că a fost nevoit să forțeze un pic mai mult din cauza reperului substanțial mai mare pe care Kevin Magnussen l-a stabilit în comparație cu predecesorul său, potrivit fostului șef de la Minardi, Force India și HRT. “Trebuie să muncească foarte mult pentru a ajunge la nivelul lui Kevin Magnussen”, a declarat Kolles pentru Sport1.

Schumacher

„A revenit fără teste și după un an fără să conducă în Formula 1 și a fost imediat mai bun”. El l-a avertizat pe tânărul de 23 de ani că Kevin Magnussen, care a concurat cu Haas F1 timp de patru ani, între 2017 și 2020, se va îmbunătăți doar de aici încolo. „Nici Kevin Magnussen nu se va înrăutăți, ci mai degrabă se va îmbunătăți”, a afirmat el.

Fostul pilot de Formula 1 Christian Danner a stat alături de Colin Kolles în calitate de expert și este de acord cu faptul că Mick Schumacher se străduiește să aspire la înălțimi mai mari acum că are un obiectiv greu de atins. “Accidentul a fost cu adevărat un moment șocant și a fost rezultatul presiunii pe care noul său coechipier o pune asupra lui. Ștacheta este mult mai înaltă acolo”, a adăugat fostul pilot Arrows și Rial.

„Lucrul grozav este că Mick Schumacher acceptă provocarea”. Mașina lui Mick Schumacher nu a putut participa la cursa de duminică, după ce a suferit daune prea mari. Directorul echipei, Guenther Steiner, a dezvăluit că avariile în valoare de aproximativ 1 milion de dolari au inclus totul, cu excepția motorului și a celulei de supraviețuire.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

  • Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.
Sursa: GP24 Media
Photocredit: Formula 1 Fans Romania
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

GP24 Media

Latest Posts

Don't Miss