More

  Latest Posts

  92 de victorii pentru Hamilton

  Lewis Hamilton a devenit cel mai de succes pilot din Formula 1, după ce și-a adăugat în palmares, victoria cu numărul 92, la Grand Prix-ul Portughez. Nu a fost o cursă ușoară, însă. Start-ul a fost dificil pentru piloții Mercedes, iar Carlos Sainz a reușit să treacă pentru scurtă vreme în fruntea plutonului. Dar, după ce au reușit să pună temperatură în pneuri, adevărata luptă au purtat-o Lewis și Valtteri, iar campionul en-titre a ieșit învingător.

  O altă performanță excepțională, a venit din partea lui Kimi Raikkonen, care în primul tur a depășit 11 piloți, dovedind, din nou, că și la 41 de ani este mai bun decât mulți alții și că merita să mai rămână în F1.

  Pierre Gasly a avut o cursă fenomenală, reușind să termine pe locul 5, chiar în spatele lui Charles Leclerc, care a ridicat monopostul Ferrari în clasament.

  Verstappen (P3), a avut un incident cu alt Racing Point, cel al lui Sergio Perez în primul tur. Mexicanul a încheiat pe poziția a 7a, după ce a fost depășit de Gasly și Sainz, pe final de cursă.

  Top 10 a fost completat de coechipierii de la Renault, Esteban Ocon și Daniel Ricciardo, și pe ultimul loc din zona punctelor, reușind să recupereze pe final, a venit Sebastian Vettel. Nu a fost o zi la fel de buna pentru Lance Stroll, care a primit două penalizări de câte 5 secunde, pentru o coliziune cu Lando Norris și pentru depășirea marginilor pistei.


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss