Latest Posts

Echipajul Bogdan Marisca si Sebastian Itu sunt gata de start pentru sezonul 2019

Vizualizări: 17788

Așteptarea a luat sfârșit! Echipajul Napoca Rally Academy, Bogdan Marisca – Sebastian Itu, este pregătit sa ia startul la o nouă ediție a Campionatului Național de Raliuri Dunlop, la bordul unui Ford Fiesta R5. Încoronat campion național in 2017 si medaliat cu bronz anul trecut, Bogdan Marisca țintește sus si in 2019.

„Pentru mine, un om care si-a dedicat o mare parte din viata motorsportului, este clar o mare bucurie ca ma aflu din nou la start. Asta înseamna ca echipa si-a făcut treaba pana acum, avem susținere din partea partenerilor in continuare, ceea ce este un mare lucru. Ar trebui sa fiu ipocrit sa zic ca nu avem nicio așteptare ca si sportivi, dar nici nu avem o presiune foarte mare din perspectiva unui rezultat anume. Nu vom face sezonul complet, vom lua startul la cat mai multe raliuri si evident ca ne dorim un loc cat mai sus. Vom fi cumva spectatori inside la noua generație de piloți din România si vom încerca sa-i șicanam cat putem de mult pe cei care se vor lupta pentru primele locuri. Ma refer la Simone, la Vali Porcisteanu, si, de ce nu, la Sebi Barbu. Din vechea generație vom fi noi, Titi Aur, Dan Girtofan… Vor fi câteva mașini care se vor lupta pentru primele locuri, dar va fi si aceasta predare de ștafeta”, a declarat Bogdan înainte de startul noului sezon.

In dreapta lui Marisca va fi si de aceasta data Sebastian Itu. „Anul competițional 2019 începe puțin mai târziu ca de obicei, ceea ce cred ca a fost in favoarea concurenților pentru definitivarea bugetelor. Este un aspect pozitiv care se reflecta deja in materialul de concurs din acest an, un an care se anunța foarte disputat. NRA are si in acest sezon mai multe obiective. Primul ar fi titlul la echipe, al doilea ar fi ca Transilvania Rally sa devina un festival automobilistic la standarde cat mai ridicate si, nu in ultimul rand, participarea echipajului Simone Tempestini – Sergiu Itu la etapele programate din Campionatul Mondial de Raliuri. In ceea ce ne privește pe noi, echipajul Marisca – Itu, ne dorim clasarea pe podium la fiecare etapa si, bineînțeles, la final. Le mulțumesc partenerilor si sponsorilor noștri si le urez succes tuturor concurenților”, a completat Sebi Itu.

Sezonul 2019 debutează cu Raliul Argeșului (2-4 mai), care revine in circuitul Campionatului Național de Raliuri după o pauza de câteva ani. Bogdan Marisca si Sebastian Itu au triumfat la Pitești in 2002.

Echipajul Bogdan Marisca – Sebastian Itu este susținut in sezonul 2019 de Banca Transilvania, OMV MaxxMotion, Telekom, Ford, NTT Data, DeLonghi, Primăria Cluj, Visit Cluj, Leaseplan, P1, KissFm.

Sursa: Fanrally.ro

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss