GP24 Media

LATEST POSTS

74 de echipaje înscrise la Raliul Perla Harghitei 2019

Vizualizări: 11762

La expirarea termenului regulamentar, pe lista de înscrieri la Raliului Perla Harghitei, competiție care se va desfășura in perioada 12-13 iulie, figurează 74 de echipaje. Competiția contează ca a patra etapa in Campionatul Național de Raliuri Dunlop, Campionatul Național Rally 2 Dunlop si Campionatul Național de Raliuri pentru Vehicule Istorie, întreceri derulate sub egida Federației Româna de Automobilism Sportiv.

Programat in perioada 12-13 iulie, Raliul Perla Harghitei are pe lista de start la expirarea termenului limita stabilit de regulament un număr de 74 de echipaje. Precizam însa ca chiar daca data limita a înscrierilor s-a încheiat, echipajele întârziate au ocazia de a se înscrie in continuare, contra unei sume suplimentare.

Nu mai puțin de 9 mașini in specificație R5 se vor duela pentru victorie pe probele speciale ale competiției. Simone Tempestini, campionul național in exercițiu, revine in campionat după ce la precedenta runda a absentat din pricina programului din WRC, si își propune sa reediteze succesul de anul trecut. Cu gândul la succes sunt si ceilalți doi ocupanți ai podiumului provizoriu al campionatului, Vali Porcisteanu, învingător in etapa disputata in zona Bacăului, si Dan Girtofan, pilot care a urcat pe podium la fiecare dintre rundele precedente si vine după un loc 2 in Rally Sliven.

Tot cu modele R5 vor alerga si Sebastian Barbu, care vizează revanșa după abandonul din runda precedenta, recordmanul de titluri naționale absolute, Titi Aur, Bogdan Marisca, si el revenit după ce a absentat la Bacău, Cristi Dolofan. Lista este completata de doi piloți din Ungaria, David Botka si Zsolt Marozsi.

Pe lista de înscrieri din Campionatul Național de Raliuri Dunlop 2019 figurează 54 de echipaje si 3 echipe. Alți 5 piloți vor lupta pentru victoria din Campionatul Național de Raliuri pentru Vehicule Istorice, iar 15 echipaje si doua echipe sunt in căutarea succesului in Campionatul Național Rally 2 Dunlop.

Organizatorii au pregătit un traseu cu o lungime totala de 413, 51 km, din care 121, 65 km distanta de parcurs a probelor de clasament. Sunt in total 12 ”speciale”, din care distincte, fiecare dintre ele oferind concurenților, dar si publicului zone deosebit de spectaculoase.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Echipajele participante la raliu vor fi întâmpinate la startul festiv din Piața Marton Aron, joi 11 iulie, începând cu ora 20:00. Vineri, după Shakedown, startul raliului se va da din parcul de service (str. Rakoczi Ferencz) la ora 14:30. Configurația raliului Perla Harghitei este una variata, având in componenta atât probe de viteza (PS1 Bucin si PS5/8/11 Sanpaul), cat si probe extrem de tehnice (PS6/9/12 Lueta). Cea din urma, la trecerea de final, va reprezenta si Power Stage. Superspeciala Arpad Dietrich este programata vineri 12 iulie, de la 18:44. După un weekend intens, cele mai bune echipaje vor fi premiate Sâmbăta 13 iulie, la ora 21:00, in cadrul festivității organizate pe scena din Piața Marton Aron.

Iubitorii motorsportului care nu se vor afla pe probele speciale pot urmări derularea întrecerilor gratie transmisiilor live pe pagina oficiala a raliului, www.raliulharghitei.ro. Cei interesați se pot înscrie gratuita pentru a primi notificări referitoare la aceste transmisii. Rezultatele in timp real sunt furnizate de către Federația Romina de Automobilism Sportiv la deja cunoscuta adresa live.fras.ro.

Raliul Perla Harghitei este organizat cu sprijinul Consiliului Județean Harghita, Primăria Odorheiu Secuiesc, Primăria Lueta. Parteneri: Perla Harghitei, Toyota prin Eurocar Trading, Amigo&Intercost, Magdolna Impex, Viking Srl, Motul, Transilvania Adventure Park, KeroBike. Li se adaugă partenerii tradiționali precum firma de avocatura Dancea & Asociații, Mastertent, Hotel Tarnava, Vari Trans, Brother, Septimiu. Nu in ultimul rand, competiția se derulează cu sprijinul I.S.U. Harghita, Serviciul de Ambulanta Harghita si Jandarmeria Harghita.

Pentru mai multe informații legate de aceasta competiție, accesați www.raliulharghitei.ro

  • Sursa: Fanrally.ro
  • Photocredit: Raliul Perla Harghitei
Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Andra Dozsa

Andra Dozsa

RELATED ARTICLES