Latest Posts

Trofeul Mangalia deschide ediția 2022 a Campionatului Național de Super Rally. Piloți celebri la start.

Vizualizări: 22986

Mangalia găzduiește, în acest weekend, prima etapă a ediției 2022 a Campionatului Național de Super Rally, evenimentului fiind organizat de Primăria Municipiului Mangalia, în colaborare cu Asociația Club Sportiv AMC Racing, sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv.

La Trofeul Mangalia s-au înscris 24 de participanți, nelipsind Mihai Leu (multiplul campion de box și campion național de raliu), pilotul din Mangalia Emil Ghinea, Costel Cășuneanu, Leo Borlovan și Vali Porcișteanu, dar și piloți străini, precum francezii Jerome France și Didier Balcaen și bulgarul Evgeny Yankov.

„Trofeul Mangalia este o competiție ce se desfășoară pe circuitul stradal din zona Portului Mangalia. Concurenții vor lua startul în manșe de recunoașteri și antrenamente cronometrate, urmând ca apoi în manșele de concurs să lupte pentru cel mai bun timp. Traseul de concurs este prevăzut cu diferite obstacole pe care piloții vor trebui să le ocolească, atingerea acestora aducând penalizări în timp”, se arată pe pagina de Facebook a competiției.

Mangalia

 

Distanța totală a traseului e de 3.75 km (trei ture). Campionatul Național de Super Rally are șase etape, după Mangalia, urmând Târgu Mureș (1 – 2 iulie), Deva (19 – 20 august), Craiova (9 – 10 septembrie), București (30 septembrie – 1 octombrie) și Timișoara (21 – 22 octombrie).

„Evenimentul de la Mangalia va începe vineri, când va avea loc premierea câștigătorilor sezonului 2021, la ora 18:00, urmând ca la ora 18:30 să aibă loc startul festiv în zona Portului Mangalia, unde publicul îi va cunoaște pe concurenții din această etapă și mașinile lor de concurs”.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

„Sâmbătă va începe ziua cu două manșe de recunoașteri de la ora 10:00, manșele de antrenament având startul programat la ora 10:30. Manșele de concurs sunt programate la ora 14:00, premierea câștigătorilor având loc la ora 16:00 în parcul service din zona Hotelului Laguna“, mai menționează sursa citată.

Mangalia

Programul detaliat este următorul:

Vineri, 13 mai

  • Deschiderea parcului service, str. Portului, ora 15.00
  • Premiere podiumuri sezon 2021 – Port Turistic, ora 18.00
  • Start Festiv – Port Turistic 18.30

Sâmbătă, 14 mai

  • Recunoașteri (2 manșe complete), 10.00 – 10.20
  • Antrenamente (4 manșe), 10.30 – 13.30
  • Concurs (2 manșe), 14.00 – 15.30
  • Festivitatea de premiere – Parcul Service, ora 16.00.

Mai multe știri despre Campionatului de Super Rally găsiți AICI.

Sursa: Ziua de Constanţa / Marian Bocai
Photocredit: GP24 Media
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Ziua de Constanţa / Marian Bocai

Latest Posts

Don't Miss