More

  Latest Posts

  Trofeul Mangalia deschide ediția 2022 a Campionatului Național de Super Rally. Piloți celebri la start.

  Mangalia găzduiește, în acest weekend, prima etapă a ediției 2022 a Campionatului Național de Super Rally, evenimentului fiind organizat de Primăria Municipiului Mangalia, în colaborare cu Asociația Club Sportiv AMC Racing, sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv.

  La Trofeul Mangalia s-au înscris 24 de participanți, nelipsind Mihai Leu (multiplul campion de box și campion național de raliu), pilotul din Mangalia Emil Ghinea, Costel Cășuneanu, Leo Borlovan și Vali Porcișteanu, dar și piloți străini, precum francezii Jerome France și Didier Balcaen și bulgarul Evgeny Yankov.

  „Trofeul Mangalia este o competiție ce se desfășoară pe circuitul stradal din zona Portului Mangalia. Concurenții vor lua startul în manșe de recunoașteri și antrenamente cronometrate, urmând ca apoi în manșele de concurs să lupte pentru cel mai bun timp. Traseul de concurs este prevăzut cu diferite obstacole pe care piloții vor trebui să le ocolească, atingerea acestora aducând penalizări în timp”, se arată pe pagina de Facebook a competiției.

  Mangalia

   

  Distanța totală a traseului e de 3.75 km (trei ture). Campionatul Național de Super Rally are șase etape, după Mangalia, urmând Târgu Mureș (1 – 2 iulie), Deva (19 – 20 august), Craiova (9 – 10 septembrie), București (30 septembrie – 1 octombrie) și Timișoara (21 – 22 octombrie).

  „Evenimentul de la Mangalia va începe vineri, când va avea loc premierea câștigătorilor sezonului 2021, la ora 18:00, urmând ca la ora 18:30 să aibă loc startul festiv în zona Portului Mangalia, unde publicul îi va cunoaște pe concurenții din această etapă și mașinile lor de concurs”.

  „Sâmbătă va începe ziua cu două manșe de recunoașteri de la ora 10:00, manșele de antrenament având startul programat la ora 10:30. Manșele de concurs sunt programate la ora 14:00, premierea câștigătorilor având loc la ora 16:00 în parcul service din zona Hotelului Laguna“, mai menționează sursa citată.

  Mangalia

  Programul detaliat este următorul:

  Vineri, 13 mai

  • Deschiderea parcului service, str. Portului, ora 15.00
  • Premiere podiumuri sezon 2021 – Port Turistic, ora 18.00
  • Start Festiv – Port Turistic 18.30

  Sâmbătă, 14 mai

  • Recunoașteri (2 manșe complete), 10.00 – 10.20
  • Antrenamente (4 manșe), 10.30 – 13.30
  • Concurs (2 manșe), 14.00 – 15.30
  • Festivitatea de premiere – Parcul Service, ora 16.00.

  Mai multe știri despre Campionatului de Super Rally găsiți AICI.

  Sursa: Ziua de Constanţa / Marian Bocai

  Photocredit: GP24 Media


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss