More

  Latest Posts

  Williams se pregătește pentru discuții cu Audi.

  Echipa de Formula 1 Williams Racing se pregătește pentru „discuții” cu Audi în legătură cu o asociere în Formula 1 cu constructorul auto deținut de Volkswagen.

  Acest lucru vine pe fondul zvonurilor privind alte discuții ale Audi cu Aston Martin F1 și Alfa Romeo F1 (Sauber) și după ce Zak Brown a insistat la Miami că echipa McLaren F1 „nu este de vânzare”.

  Ar putea fi o poveste diferită pentru Williams Racing, care este condusă acum de fostul șef de raliu Volkswagen și de germanul Jost Capito. Când era la VW, gigantul auto a dominat campionatul mondial de raliuri. El s-a mutat la Williams Racing de la McLaren F1 la sfârșitul anului 2020 – la doar câteva luni după ce echipa Williams Racing a fost achiziționată de la familia fondatoare de către Dorilton Capital.

  Williams

  Când a fost întrebat despre zvonurile Audi, Jost Capito a declarat pentru publicația germană Auto Bild: „Este interesant pentru fiecare echipă să aibă o cooperare cu un producător auto”. În prezent, consiliul de administrație al VW a semnat proiecte separate de F1 atât pentru Porsche, cât și pentru Audi. „Dacă într-adevăr se decide acest lucru”, a spus Capito, „atunci vom purta și noi discuții”.

  „Dar încă nu există un du-te vino definitiv, iar regulamentul motoarelor nu a fost încă decis definitiv. Din câte știu eu, decizia grupului VW depinde și de regulamentul motoarelor. Cred că acesta va fi adoptat în următoarele săptămâni și apoi vom vedea”.

  • Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.

  Sursa: Auto Bild

  Photocredit: Formula 1 Fans Romania


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss