Latest Posts

Williams se pregătește pentru discuții cu Audi.

Vizualizări: 17705

Echipa de Formula 1 Williams Racing se pregătește pentru „discuții” cu Audi în legătură cu o asociere în Formula 1 cu constructorul auto deținut de Volkswagen.

Acest lucru vine pe fondul zvonurilor privind alte discuții ale Audi cu Aston Martin F1 și Alfa Romeo F1 (Sauber) și după ce Zak Brown a insistat la Miami că echipa McLaren F1 „nu este de vânzare”.

Ar putea fi o poveste diferită pentru Williams Racing, care este condusă acum de fostul șef de raliu Volkswagen și de germanul Jost Capito. Când era la VW, gigantul auto a dominat campionatul mondial de raliuri. El s-a mutat la Williams Racing de la McLaren F1 la sfârșitul anului 2020 – la doar câteva luni după ce echipa Williams Racing a fost achiziționată de la familia fondatoare de către Dorilton Capital.

Williams

Când a fost întrebat despre zvonurile Audi, Jost Capito a declarat pentru publicația germană Auto Bild: „Este interesant pentru fiecare echipă să aibă o cooperare cu un producător auto”. În prezent, consiliul de administrație al VW a semnat proiecte separate de F1 atât pentru Porsche, cât și pentru Audi. „Dacă într-adevăr se decide acest lucru”, a spus Capito, „atunci vom purta și noi discuții”.

„Dar încă nu există un du-te vino definitiv, iar regulamentul motoarelor nu a fost încă decis definitiv. Din câte știu eu, decizia grupului VW depinde și de regulamentul motoarelor. Cred că acesta va fi adoptat în următoarele săptămâni și apoi vom vedea”.

  • Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.
Sursa: Auto Bild
Photocredit: Formula 1 Fans Romania
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Auto Bild

Latest Posts

Don't Miss