More

  Latest Posts

  Rezumatul Patricia Sirbu Marculet, ROTAC, Etapa 1 (Video)

  Sâmbătă și duminică a avut loc prima etapă ROTAC. Aceasta a marcat și începutul sezonului competițional 2022 pentru mine, dar și prima etapă cu Suzuki.

  După ce am trecut sâmbătă dimineață cu brio de verificările tehnice au urmat cele 4 manșe. Cu fiecare intrare pe pista m-am acomodat din ce în ce mai mult cu formatul competiției și cu noile cauciucuri, iar la finalul zilei am reușit să obțin un timp cu 5 secunde mai mic față de cel de la început.

  Cu toate acestea, nu era ceea ce îmi doream și știam că pot mai mult, așa că duminică am venit cu determinare să îmi dobor recordul de la Motorpark Romania, ceea ce am și reușit. În a doua intrare pe pistă am dat jos 2 secunde față de timpul meu cel mai bun, reușită care a fost o bucurie foarte mare pentru mine. Astfel targetul pentru aceasta etapă a fost atins.

  Patricia, ROTAC

  După cele 3 manșe de duminică, a urmat Superlap-ul și Cursa Sprint. Participarea în Superlap este permisă doar primilor 7 concurenți ai fiecărei clase. La prima participare am reușit să mă calific, ceea ce a fost un semn că sunt pe drumul cel bun. Chiar dacă cei doi ani petrecuți în Rallycross au constat în curse de tip sprint, cea din weekend a fost altceva. Ce pot spune este că mi-a plăcut foarte mult și am savurat din plin duelurile pe circuit.

  Concluzionând, a fost un weekend în care mi-am atins scopul, acela de a-mi doborî recordul, și la finalul căruia am obținut o poziție bună în clasamentul general. Cu toate acestea, nu vreau să mă opresc aici, vreau să progresez pentru a-mi depăși constant timpul și implicit adversarii.

  Pentru acest lucru îi mulțumesc echipei EDB Racing by Fane Motorsport pentru implicare și sfaturile oferite.

  Patricia, ROTAC

  Următoarea etapă ROTAC este programată la începutul lunii iunie, tot la MotorPark România. Îmi doresc să ne revedem cu bine la start, pentru că de abia aștept următoarea cursă!

  Slalom Paralel

  • Mai multe știri despre Patricia Sirbu-Marculet găsiți AICI.

  Sursa: Comunicat - Patricia Sirbu-Marculet

  Photocredit: Arhiva Personală - Patricia Sirbu-Marculet


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss