Latest Posts

Rezumatul Patricia Sirbu Marculet, ROTAC, Etapa 1 (Video)

Vizualizări: 25187

Sâmbătă și duminică a avut loc prima etapă ROTAC. Aceasta a marcat și începutul sezonului competițional 2022 pentru mine, dar și prima etapă cu Suzuki.

După ce am trecut sâmbătă dimineață cu brio de verificările tehnice au urmat cele 4 manșe. Cu fiecare intrare pe pista m-am acomodat din ce în ce mai mult cu formatul competiției și cu noile cauciucuri, iar la finalul zilei am reușit să obțin un timp cu 5 secunde mai mic față de cel de la început.

YouTube video

Cu toate acestea, nu era ceea ce îmi doream și știam că pot mai mult, așa că duminică am venit cu determinare să îmi dobor recordul de la Motorpark Romania, ceea ce am și reușit. În a doua intrare pe pistă am dat jos 2 secunde față de timpul meu cel mai bun, reușită care a fost o bucurie foarte mare pentru mine. Astfel targetul pentru aceasta etapă a fost atins.

Patricia, ROTAC

După cele 3 manșe de duminică, a urmat Superlap-ul și Cursa Sprint. Participarea în Superlap este permisă doar primilor 7 concurenți ai fiecărei clase. La prima participare am reușit să mă calific, ceea ce a fost un semn că sunt pe drumul cel bun. Chiar dacă cei doi ani petrecuți în Rallycross au constat în curse de tip sprint, cea din weekend a fost altceva. Ce pot spune este că mi-a plăcut foarte mult și am savurat din plin duelurile pe circuit.

Concluzionând, a fost un weekend în care mi-am atins scopul, acela de a-mi doborî recordul, și la finalul căruia am obținut o poziție bună în clasamentul general. Cu toate acestea, nu vreau să mă opresc aici, vreau să progresez pentru a-mi depăși constant timpul și implicit adversarii.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Pentru acest lucru îi mulțumesc echipei EDB Racing by Fane Motorsport pentru implicare și sfaturile oferite.

Patricia, ROTAC

Următoarea etapă ROTAC este programată la începutul lunii iunie, tot la MotorPark România. Îmi doresc să ne revedem cu bine la start, pentru că de abia aștept următoarea cursă!

Slalom Paralel

  • Mai multe știri despre Patricia Sirbu-Marculet găsiți AICI.
Sursa: Comunicat - Patricia Sirbu-Marculet
Photocredit: Arhiva Personală - Patricia Sirbu-Marculet
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Comunicat - Patricia Sirbu-Marculet

Latest Posts

Don't Miss