More

  Latest Posts

  Ferrari dornic să bată Mercedes în 2019

  Ferrari intenționează să-și dea noua mașină de Formula 1 cu modelul 2019 debutul său on-track cu o zi înainte de începerea testelor de pre-sezon.

  Masina lui Ferrari, numita “670”, va fi lansata oficial la sediul Ferrari din Maranello pe 15 februarie.

  Două zile mai târziu, echipa italiană intenționează să folosească unul dintre cele două evenimente promoționale permise pentru a conduce mașina, ca și anul trecut. Acesta va fi înainte de primele teste de patru zile de la circuitul de la Barcelona, care va începe pe 18 februarie.

  Echipele au dreptul să desfășoare două evenimente promoționale pe an. Regulamentele F1 stipulează că aceste zile trebuie să aibă loc exclusiv în scopuri de marketing sau promoționale, cu un maxim de 100 km de condus și cu utilizarea anvelopei Pirelli cu specificații speciale pentru demonstrații.

  Cu toate acestea, ele sunt, de asemenea, o modalitate utilă de a verifica eventualele neajunsuri înainte de începerea testelor, care ar putea pune în pericol kilometrajul crucial înainte de sezon.

  Știrile urmează plecării neașteptate de săptămâna trecută a echipei Principal Ferrari, Maurizio Arrivabene. După patru ani, Arrivabene a părăsit echipa după discuții îndelungate în rândul conducerii superioare a companiei. .

  Chief Technical Officer, Mattia Binotto, a preluat conducerea echipei Scuderia Ferrari cu efect imediat. Toate domeniile tehnice continuă să fie raportate direct către Binotto.

  Anul trecut, echipa italiană a folosit aceeași tactică pentru a utiliza unul dintre cele două evenimente promoționale permise pentru a-și scutura mașina înainte de primul dintre cele două teste de la circuitul de la Barcelona.

  În cazul în care Ferrari se va confrunta cu orice întârziere a lucrărilor sale promoționale planificate în dimineața zilei de 17 februarie, se așteaptă ca amânarea zilei de filmare să se efectueze până la finalizarea primului test.

  Echipa de clienți Ferrari Sauber a fost, de asemenea, legată de un shakedown timpuriu.

  Un eveniment promoțional la circuitul de testare Ferrari, Fiorano, a fost zvonit pentru data de 14 februarie.

   


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss