More

  Latest Posts

  Max Verstappen a lovit înapoi la “războinicii de la tastatură”

  Max Verstappen a lovit înapoi la “războinicii de la tastatură” care au fost critici cu privire la el și stilul său de conducere de-a lungul anilor.

  Intrând în ceea ce va fi al patrulea sezon în Formula 1, olandezul este pe larg considerat pregătit pentru un atac de titlu în 2019, dacă Honda poate produce un motor care vine aproape de motoarele echipei de concurs cu care se confruntă Red Bull.

  Verstappen a avut un start foarte ciudat la începutul sezonului 2018, dar sa întors cu o a doua parte impresionantă a sezonului, care a constat din șapte finisaje pe podium în ultimele nouă curse ale campaniei.

  Pilotul Red Bull crede că continuă să învețe din greșelile sale și dorește să-i demonstreze criticii că drumul său este corect.

  Am devenit absolut mai matur, dar de-a lungul anilor este logic, a declarat Verstappen pentru ziarul De Telegraaf din Olanda. Da, nu a funcționat la începutul anului 2018 și am învățat din asta. Dintr-o dată, toată lumea era împotriva mea. Dar voi păstra aceeași abordare pe care am acum.

  Max 2

  Verstappen a declarat, de asemenea, că nu este de acord cu o mare parte din criticile care îi revin și a analizat dacă criticii își vor repeta vreodată comentariile. Lucrurile sunt adesea spuse și scrise cu care nu sunt de acord, a adăugat el. Nu are nimic de-a face cu oamenii care empatizau cu piloții, pentru că nu au experimentat-o niciodată. Dacă conduci la limită, faci uneori greșeli.

  De asemenea, îmi dau opinia despre fotbal, dar în cele din urmă nu știu nimic despre asta – chiar dacă, uneori, când stau în fața televizorului, cred că o fac. Dar cine are grijă de ceea ce mă gândesc la fotbal? Managerul nu va începe să se gândească Max a spus asta, așa că am să schimb asta!

  Mai ales cu mass-media socială este atât de ușor să-ți dai o părere despre cineva fără să-i cunoști deloc. Și, de obicei, nu ar avea curajul să-ți spună același lucru pe față. Războinici de la tastatură, asta le numesc eu.


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss