Latest Posts

Campionatul Național de Slalom Paralel, Etapa 5: rezumatul al Patricia Sirbu-Marculet.

Vizualizări: 22202

Duminică, 24 octombrie, a avut loc ultima etapă din cadrul Campionatului Național de Slalom Paralel 2021, organizată sub egida FRAS și a Ministerului Tineretului și Sportului.

De data aceasta, etapa s-a desfășurat pe cunoscutul circuit “Groapa” din Sibiu. A fost o etapă de care m-am bucurat pe deplin, în care am pus în practică teoria pusă la dispoziție de EDB Racing by Fane Motorsport și în care am evoluat de la o trecere la alta, reușind să dau jos secunde importante.

Slalom Paralel

Programul competiției a fost același ca dățile trecute, s-a început cu recunoașterile, antrenamentul cronometrat, apoi au urmat cele 4 manșe de concurs, semifinalele și finalele.

Etapa s-a finalizat cu 2 clasări pe podium: un loc 2 la Clasa Femina și un loc 3 la Clasa 1. În urma unei abordări consecvente pe tot parcursul campionatului și având un material de concurs foarte bine pregătit, am reușit ca la sfârșitul anului competițional 2021 să obțin:

  • Titlul de Campioană la Clasa Femina
  • Titlul de Vicecampioană la Clasa 1

Slalom Paralel

Fiind primul pilot feminin senior sau junior care se clasează pe podium la sfârșitul unui an competițional în cadrul Campionatului Național de Slalom Paralel. Aceste rezultate nu ar fi putut fi posibile fără susținerea și îndrumarea familiei mele. Știm cu toții că motorsportul este un sport în care aspectul financiar joacă un rol foarte important.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Astfel, doresc să le mulțumesc partenerilor mei pentru susținerea acordată fără de care nu aș fi putut fi prezentă la start, făcând ceea ce-mi place cel mai mult și îmi doresc să colaborăm și anul viitor: RepsolFabi Total GrupPilotAviCompactȘcoala de Șoferi TeoFemei în MotorsportEDB Racing by Fane MotorsportGP24 F1 Știri Motorsports&F1Consterra Optim, și Voltaj.

Slalom Paralel

Mai multe știri despre Campionatului de Super Slalom găsiți AICI.

Sursa: Comunicat Patricia Sirbu-Marculet
Photocredit: Izabela Sirbu-Marculet / Mihaela Hațegan
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Comunicat Patricia Sirbu-Marculet

Latest Posts

Don't Miss