More

  Latest Posts

  Campionatul Național de Slalom Paralel, Etapa 5: rezumatul al Patricia Sirbu-Marculet.

  Duminică, 24 octombrie, a avut loc ultima etapă din cadrul Campionatului Național de Slalom Paralel 2021, organizată sub egida FRAS și a Ministerului Tineretului și Sportului.

  De data aceasta, etapa s-a desfășurat pe cunoscutul circuit “Groapa” din Sibiu. A fost o etapă de care m-am bucurat pe deplin, în care am pus în practică teoria pusă la dispoziție de EDB Racing by Fane Motorsport și în care am evoluat de la o trecere la alta, reușind să dau jos secunde importante.

  Slalom Paralel

  Programul competiției a fost același ca dățile trecute, s-a început cu recunoașterile, antrenamentul cronometrat, apoi au urmat cele 4 manșe de concurs, semifinalele și finalele.

  Etapa s-a finalizat cu 2 clasări pe podium: un loc 2 la Clasa Femina și un loc 3 la Clasa 1. În urma unei abordări consecvente pe tot parcursul campionatului și având un material de concurs foarte bine pregătit, am reușit ca la sfârșitul anului competițional 2021 să obțin:

  • Titlul de Campioană la Clasa Femina
  • Titlul de Vicecampioană la Clasa 1

  Slalom Paralel

  Fiind primul pilot feminin senior sau junior care se clasează pe podium la sfârșitul unui an competițional în cadrul Campionatului Național de Slalom Paralel. Aceste rezultate nu ar fi putut fi posibile fără susținerea și îndrumarea familiei mele. Știm cu toții că motorsportul este un sport în care aspectul financiar joacă un rol foarte important.

  Astfel, doresc să le mulțumesc partenerilor mei pentru susținerea acordată fără de care nu aș fi putut fi prezentă la start, făcând ceea ce-mi place cel mai mult și îmi doresc să colaborăm și anul viitor: RepsolFabi Total GrupPilotAviCompactȘcoala de Șoferi TeoFemei în MotorsportEDB Racing by Fane MotorsportGP24 F1 Știri Motorsports&F1Consterra Optim, și Voltaj.

  Slalom Paralel

  Mai multe știri despre Campionatului de Super Slalom găsiți AICI.

  Sursa: Comunicat Patricia Sirbu-Marculet

  Photocredit: Izabela Sirbu-Marculet / Mihaela Hațegan


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss