More

  Latest Posts

  Red Bull nu spune că motorul Mercedes este ilegal.

  Red Bull Racing lucrează „zi și noapte” pentru a „descoperi secretul” cu care Mercedes AMG F1 s-a dezvoltat atât de repede în lupta intensă pentru titlul din 2021.

  În ultimele zile, Dr. Helmut Marko și colegul său de la Red Bull Racing, Christian Horner, au pus serioase îndoieli cu privire la legalitatea ultimului upgrade al motorului Mercedes. „Nu cred că Mercedes a făcut ceva ilegal”, insistă Helmut Marko. „Dar ceva a fost ciudat de la Silverstone. Așa că acum depinde de noi să cercetăm de ce sunt brusc atât de rapizi”.

  Red Bull

  „Este doar motorul sau este altceva?” se întreba austriacul. „Acum trebuie să lucrăm zi și noapte pentru a descoperi secretul și apoi să îl putem contracara cât mai repede posibil”. – Depinde de noi. Implicația comentariilor lui Helmut Marko este că FIA este reticentă să cerceteze prea profund dacă zvonurile despre un „truc” cu intercooler sunt adevărate.

  Dar pentru lupta campionatului mondial, este o veste proastă pentru Red Bull Racing. „Dacă diferența de performanță continuă să fie aceeași ca la Istanbul, avem o problemă”, a spus Helmut Marko. „Dintre cele șase piste rămase, doar Mexicul și Sao Paulo sunt în favoarea noastră din cauza altitudinii. În acest moment, restul pare clar a fi teritoriul Mercedes”.

  Se zvonește chiar că Red Bull Racing ar putea schimba șasiul lui Max Verstappen înainte de cursa din Austin, atât de rea a fost lupta olandezului cu subvirarea. „Max a reclamat constant de subvirare de care pur și simplu nu am putut scăpa”, a recunoscut Helmut Marko.

  Red Bull

  „Dar vom continua să luptăm. Este, de asemenea, pozitiv cât de relaxat este Max în gestionarea situației”. „El rămâne foarte calm și arată doar avantajele pe care le are în acest moment”.

  Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.

  Sursa: GP24

  Photocredit: Getty Images


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss