Latest Posts

Red Bull nu spune că motorul Mercedes este ilegal.

Vizualizări: 18389

Red Bull Racing lucrează „zi și noapte” pentru a „descoperi secretul” cu care Mercedes AMG F1 s-a dezvoltat atât de repede în lupta intensă pentru titlul din 2021.

În ultimele zile, Dr. Helmut Marko și colegul său de la Red Bull Racing, Christian Horner, au pus serioase îndoieli cu privire la legalitatea ultimului upgrade al motorului Mercedes. „Nu cred că Mercedes a făcut ceva ilegal”, insistă Helmut Marko. „Dar ceva a fost ciudat de la Silverstone. Așa că acum depinde de noi să cercetăm de ce sunt brusc atât de rapizi”.

Red Bull

„Este doar motorul sau este altceva?” se întreba austriacul. „Acum trebuie să lucrăm zi și noapte pentru a descoperi secretul și apoi să îl putem contracara cât mai repede posibil”. – Depinde de noi. Implicația comentariilor lui Helmut Marko este că FIA este reticentă să cerceteze prea profund dacă zvonurile despre un „truc” cu intercooler sunt adevărate.

Dar pentru lupta campionatului mondial, este o veste proastă pentru Red Bull Racing. „Dacă diferența de performanță continuă să fie aceeași ca la Istanbul, avem o problemă”, a spus Helmut Marko. „Dintre cele șase piste rămase, doar Mexicul și Sao Paulo sunt în favoarea noastră din cauza altitudinii. În acest moment, restul pare clar a fi teritoriul Mercedes”.

Se zvonește chiar că Red Bull Racing ar putea schimba șasiul lui Max Verstappen înainte de cursa din Austin, atât de rea a fost lupta olandezului cu subvirarea. „Max a reclamat constant de subvirare de care pur și simplu nu am putut scăpa”, a recunoscut Helmut Marko.

Red Bull

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

„Dar vom continua să luptăm. Este, de asemenea, pozitiv cât de relaxat este Max în gestionarea situației”. „El rămâne foarte calm și arată doar avantajele pe care le are în acest moment”.

Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.

Sursa: GP24
Photocredit: Getty Images
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

GP24

Latest Posts

Don't Miss