More

  Latest Posts

  Red Bull nu spune că motorul Mercedes este ilegal.

  Red Bull Racing lucrează „zi și noapte” pentru a „descoperi secretul” cu care Mercedes AMG F1 s-a dezvoltat atât de repede în lupta intensă pentru titlul din 2021.

  În ultimele zile, Dr. Helmut Marko și colegul său de la Red Bull Racing, Christian Horner, au pus serioase îndoieli cu privire la legalitatea ultimului upgrade al motorului Mercedes. „Nu cred că Mercedes a făcut ceva ilegal”, insistă Helmut Marko. „Dar ceva a fost ciudat de la Silverstone. Așa că acum depinde de noi să cercetăm de ce sunt brusc atât de rapizi”.

  Red Bull

  „Este doar motorul sau este altceva?” se întreba austriacul. „Acum trebuie să lucrăm zi și noapte pentru a descoperi secretul și apoi să îl putem contracara cât mai repede posibil”. – Depinde de noi. Implicația comentariilor lui Helmut Marko este că FIA este reticentă să cerceteze prea profund dacă zvonurile despre un „truc” cu intercooler sunt adevărate.

  Dar pentru lupta campionatului mondial, este o veste proastă pentru Red Bull Racing. „Dacă diferența de performanță continuă să fie aceeași ca la Istanbul, avem o problemă”, a spus Helmut Marko. „Dintre cele șase piste rămase, doar Mexicul și Sao Paulo sunt în favoarea noastră din cauza altitudinii. În acest moment, restul pare clar a fi teritoriul Mercedes”.

  Se zvonește chiar că Red Bull Racing ar putea schimba șasiul lui Max Verstappen înainte de cursa din Austin, atât de rea a fost lupta olandezului cu subvirarea. „Max a reclamat constant de subvirare de care pur și simplu nu am putut scăpa”, a recunoscut Helmut Marko.

  Red Bull

  „Dar vom continua să luptăm. Este, de asemenea, pozitiv cât de relaxat este Max în gestionarea situației”. „El rămâne foarte calm și arată doar avantajele pe care le are în acest moment”.

  Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.

  Sursa: GP24
  Photocredit: Getty Images

  Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

  Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

  GP24

  Latest Posts

  Don't Miss