Merpano Banner ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner KMS Banner Yato Banner
More

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  Franz Tost șocat de lipsa de cunoștințe Honda privind tehnologia șasiului după perioada cu McLaren.

  Directorul echipei Toro Rosso, F1, Franz Tost, a declarat că a fost „șocat” de cât de puțin cunoștințe specifice despre mașină pe care inginerii Honda i-au avut după parteneriatul său de trei ani cu McLaren.

  Honda a început să livreze motoare către Toro Rosso la începutul anului 2018 și a obținut cel mai bun rezultat al anului, locul patru pentru Pierre Gasly din Bahrain, doar două curse în sezon.

  Echipa a terminat al nouălea în campionatul constructorilor cu 33 de puncte și Honda a semnat un acord pentru a furniza echipei Red Bull F1 din sezonul următor, înlocuind partenerul de motoare de lungă durată Renault.

  „Am avut o colaborare foarte bună și avem o relație de afaceri foarte bună”, a declarat Tost la Autosport. „Dacă există ceva pe care îl detectăm de partea noastră, stăm împreună, discutăm și apoi încercăm să găsim o soluție. „Când am avut prima întâlnire împreună cu Honda, am fost șocat, pentru că nu știau lucruri legate de șasiu sau motor.

  „Dacă vii împreună cu un nou partener, mai întâi trebuie să stai împreună pentru a discuta despre a afla unde trebuie să ne concentrăm. „Dar a mers foarte repede și foarte bine pentru că erau complet deschise și asa am fost de partea noastră.”

  Honda a declarat că comunicarea cu Toro Rosso a fost cea mai mare schimbare pe care a observat-o în comparație cu timpul petrecut cu McLaren. În timp ce McLaren a devenit din ce în ce mai frustrat de Honda, după ce a stabilit cerințe clare pentru a se întâlni, Tost a spus că Toro Rosso era interesat doar de îmbunătățirea colaborării.

  „Filozofia Toro Rosso este, în general, că suntem transparenți, pentru că singura noastră țintă este de a avea succes”, a spus Tost. „Nu există absolut nicio politică în cadrul echipei. Avem o relație foarte bună.”

  Toro Rosso a declarat anterior că calitatea produsului Honda a fost mai bună decât credeau oamenii în timpul luptelor sale cu McLaren. Tost a recunoscut că echipa a fost pregătită pentru 2018 pentru a fi un sezon dificil de tranziție, dar așteptările sale au fost depășite de motorul Honda.

  „Am spus anul trecut destul de clar că nu va fi un sezon ușor, din cauza temelor tehnice pe care trebuie să le rezolvăm, dar în cele din urmă trebuie să spun că unitatea de putere de la Honda a demonstrat o performanță mult mai bună decât șasiul Toro Rosso „, a spus Tost.

  „Asta înseamnă că deficiențele noastre nu au fost atât de mult pe partea de motor, încât am avut propriile noastre deficiențe în mașină.

  „Aceasta ne-a limitat mai mult, permiteți-mi să spun așa, nu unitatea de putere.

  • Sursa: Autosport
  • Photocredit:


  Crezi că poți prezice rezultatele curselor următoare?
  Dacă reușești, noi te premiem!

  Primii 3 participanți care prezic corect rezultatele vor primi gadget-uri cool după fiecare cursă, iar la finalul sezonului punem la bătaie 2 bilete la Marele Premiu al Ungariei din 2022, un voucher Pirelli în valoare de 1500 RON și un abonament de un an la F1TV.

  Ce mai aștepți? Înscrie-ți predicțiile în GP24 PRONOCONTEST începând cu data de 9.07.2021!


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  License-1 License-2 Your Banner Nankang-1 Nankang-2

  Don't Miss