GP24 Media

LATEST POSTS

Franz Tost șocat de lipsa de cunoștințe Honda privind tehnologia șasiului după perioada cu McLaren.

Vizualizări: 11037

Directorul echipei Toro Rosso, F1, Franz Tost, a declarat că a fost “șocat” de cât de puțin cunoștințe specifice despre mașină pe care inginerii Honda i-au avut după parteneriatul său de trei ani cu McLaren.

Honda a început să livreze motoare către Toro Rosso la începutul anului 2018 și a obținut cel mai bun rezultat al anului, locul patru pentru Pierre Gasly din Bahrain, doar două curse în sezon.

Echipa a terminat al nouălea în campionatul constructorilor cu 33 de puncte și Honda a semnat un acord pentru a furniza echipei Red Bull F1 din sezonul următor, înlocuind partenerul de motoare de lungă durată Renault.

Dragi fani Formula 1 și Motorsport,

Pentru a continua să îmbunătățim experiența urmăritorilor noștri pe această rețea de socializare, am decis că, din cauza numeroaselor cazuri în care oamenii sunt blocați de pe chat-urile comunității, ar trebui să oferim o alternativă pentru aceste grupuri de chat.

Vă invităm pe toți să aruncați o privire la https://chat.gp24.ro/ în timpul viitorului weekend de cursă pentru Marele Premiu al Statelor Unite, care va avea un grup dedicat pe aplicația noastră de chat. Există, de asemenea, câteva grupuri pentru echipele de top, dacă doriți să discutați acolo cu fani care gândesc la fel.

În acest moment, chat-ul este accesibil din orice browser mobil, laptop și desktop prin intermediul următorului link: https://chat.gp24.ro/ Participarea la chat nu necesită crearea unui cont, iar singurul dezavantaj este că setările de profil nu vor fi salvate și unele vor trebui completate de fiecare dată când vă conectați.

Așteptăm cu nerăbdare să vă primim în grupul (grupurile) de chat cu moderare umană, unde vom încerca să reducem moderarea la strictul necesar pentru a maximiza libertatea de opinie și de exprimare în limitele bunului simț.

 

“Am avut o colaborare foarte bună și avem o relație de afaceri foarte bună”, a declarat Tost la Autosport. “Dacă există ceva pe care îl detectăm de partea noastră, stăm împreună, discutăm și apoi încercăm să găsim o soluție. “Când am avut prima întâlnire împreună cu Honda, am fost șocat, pentru că nu știau lucruri legate de șasiu sau motor.

“Dacă vii împreună cu un nou partener, mai întâi trebuie să stai împreună pentru a discuta despre a afla unde trebuie să ne concentrăm. “Dar a mers foarte repede și foarte bine pentru că erau complet deschise și asa am fost de partea noastră.”

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Honda a declarat că comunicarea cu Toro Rosso a fost cea mai mare schimbare pe care a observat-o în comparație cu timpul petrecut cu McLaren. În timp ce McLaren a devenit din ce în ce mai frustrat de Honda, după ce a stabilit cerințe clare pentru a se întâlni, Tost a spus că Toro Rosso era interesat doar de îmbunătățirea colaborării.

“Filozofia Toro Rosso este, în general, că suntem transparenți, pentru că singura noastră țintă este de a avea succes”, a spus Tost. “Nu există absolut nicio politică în cadrul echipei. Avem o relație foarte bună.”

Toro Rosso a declarat anterior că calitatea produsului Honda a fost mai bună decât credeau oamenii în timpul luptelor sale cu McLaren. Tost a recunoscut că echipa a fost pregătită pentru 2018 pentru a fi un sezon dificil de tranziție, dar așteptările sale au fost depășite de motorul Honda.

“Am spus anul trecut destul de clar că nu va fi un sezon ușor, din cauza temelor tehnice pe care trebuie să le rezolvăm, dar în cele din urmă trebuie să spun că unitatea de putere de la Honda a demonstrat o performanță mult mai bună decât șasiul Toro Rosso “, a spus Tost.

“Asta înseamnă că deficiențele noastre nu au fost atât de mult pe partea de motor, încât am avut propriile noastre deficiențe în mașină.

“Aceasta ne-a limitat mai mult, permiteți-mi să spun așa, nu unitatea de putere.

  • Sursa: Autosport
  • Photocredit:
Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES