More

  Latest Posts

  4 motive ca să te bucuri de noua distribuție a celor de la Ferrari

  Luăm în considerare 4 motive pentru care merită să te bucuri de parteneriatul lui Carlos Sainz cu Charles Leclerc, de la Ferrari, din 2021:

  1. Este o distribuție nouă!

  Un nou line-up la Ferrari este mereu captivant de urmărit și spunem asta, gandindu-ne mai ales, la următorul pilot care va purta costumul roșu. Până recent, schimbarea distribuției la Ferrari, se făcea destul de rar, o pereche rămânând în aceeași formulă, pentru aproximativ 5-6 sezoane (Schumacher/Barichello, Alonso/Massa, Vettel/Raikkonen), până când echipa, sau chiar pilotul ar fi decis să încheie colaborarea. Nu se știe care au fost problemele cu contractul lui Vettel, însă acestea i-au determinat pe cei de la Ferrari, să aleagă parteneriatul Sainz-Leclerc.

  2. Este cel mai tânăr line-up de la Ferrari.

  Fiind una dintre cele mai prestigioase echipe din Formula 1, Ferrari a încercat să se țină departe de tinerele talente și să se bazeze pe cei experimentați, așadar promovarea lui Leclerc, în locul lui Kimi, după doar un sezon în F1, a fost un eveniment rar. Deși 2021, va fi cel de-al 7-lea sezon în F1 pentru Sainz, echipa va fi cea mai tânără din întreaga istorie a Scuderiei (Sainz va împlini 26 de ani, iar Charles Leclerc 23). Doar în 1991, Jean Alesi (27) și Gianni Morbidelli (23), au făcut echipă, pentru o singură cursă, când Alain Prost a fost concediat deoarece a numit monopostul Ferrari 643, o rablă.

  3. Avem oportunitatea de a-l vedea pe Sainz într-un monopost competitiv.

  Deși Sainz a intrat în F1, în 2015, la fel ca Max Verstappen și în aceeași echipă, i-a luat mult mai mult, ca să ajungă într-un monopost competitiv. De ce? S-ar putea să fie din cauza deciziei celor de la Red Bull de a-l înlocui pe Daniil Kvyat cu Max Verstappen, în mijlocul sezonului din 2016. Sainz a rămas la Toro Rosso și în 2017, iar frustrarea venită o dată cu posibilitatea de a mai rămâne acolo și în 2018, l-a făcut să se răzvrătească, așadar a plecat la Renault. În final a tăiat orice legătură cu Red Bull și s-a mutat la McLaren, ca pilot principal, în 2019.

  La noua formație, Sainz a putut în sfârșit să își arate adevărata valoare, iar asta i-a oferit un loc la Ferrari. Sainz a fost unul dintre piloții din afara top 3, care s-au făcut remarcați în 2019, așadar va fi fascinant să vedem ce poate face într-un monopost câștigător, împotriva unui talent ca Leclerc – pole-uri, victori, sau de ce nu, câteva titluri.

  4. Ferrari are acum 2 tineri care doresc să își arate abilitățile.

  Atât Leclerc, cât și Sainz, mai au multe de dovedit, în carierele lor. Leclerc dorește cu siguranță să își mai adauge victorii în palmares, iar Sainz va dori, de asemenea, să iasă învingător, în 2021, pentru a-l face pe Dr Helmut Marko să își regrete cuvintele: „e rapid, dar nu se poate compara cu Verstappen”. Performanțele celor doi, de până acum, demonstrează că distribuția Ferrari penru 2021, va fi incendiară.

  Sursa: scuderiafans.com

  Photocredit: essentiallysports.com


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss