More

  Latest Posts

  Este Sebastian Vettel persoana potrivită pentru Aston Martin în 2021?

  După toate protestele cum că Racing Point își păstrează piloții sub contract în 2021, s-a anunțat ca Sebastian Vettel, de 4 ori campion mondial, se va îndrepta către echipa de formula 1 a celor de la Aston Martin, în ce privește anul următor. O mișcare neașteptată pe piața piloților de formula 1, fostul pilot pentru Ferrari îl va înlocui pe Sergio Perez, de la Racing Point în 2021, pentru trecerea echipei sub numele Aston.

  E Aston îndeajuns pentru Vettel?
  Proiectul Racing Point-Aston Martin a fost principala opțiune pentru Vettel, întrucât Mercedes s-a distanțat de la a face mișcarea, Red Bull si-a închis porțile pentru o reîntoarcere și tentativele de negociere cu Renault au fost zadarnice. McLaren nici nu au fost interesați. Vettel a fost mereu deschis la schimbări sau pensionare, dar a spus că este oricând disponibil pentru un nou proiect, dacă îi este pe plac.

  E Vettel o îmbunătățire?
  Pe hârtie, un campion mondial de 4 ori conducând un asemenea proiect ar fi o alegere evidentă. Totuși, uneori, performanțele lui Vettel nu au fost tocmai vrednice de un campion mondial. Vettel nu poate fi complet responsabil pentru cel mai prost an al carierei sale. Cu multiplele erori și accidente, pare că Vettel este într-o oarecare măsură indiferent, evitând oportunități și părând că ar șchiopăta pe pistă.

  Va afecta acest aranjament credibilitatea celor de la Aston?
  A nu se subestima calibrul de pilot pe care Vettel îl înlocuiește. La 30 de ani, Perez este în vârful carierei sale și s-a dezvoltat în pilotul pentru care McLaren și Ferrari se luptau cu ani în urmă. Lance Stroll îl va acompania pe Vettel în 2021, ca decizie a liderului Racing Point, care a renunțat la Perez, cu ani de succes și sponsorizări, pentru a-și adăuga fiul în echipă. Stroll nu este un pilot prost, ba din contră, este decent și a dat dovadă de evoluție la Măriile premii din 2020.

  Ce se va întâmpla cu Perez?
  Cu toate că este un pilot formidabil și și-a susținut echipa cum nu mulți piloți o pot face, contractul încheiat în 2019 i-a fost scurtat. Perez spune ca plecarea nu îi este ușoară și ca va continua să concureze cu orice proiect care îl îndeamnă să dea tot ce are , în fiecare tură. Alfa Romeo pare următoarea destinație pentru Perez. Este o echipă cunoscută lui Perez și acesta ar fi o îmbunătățire față de Campionul mondial din 2007, Kimi Raikkonen, al cărui viitor este incert.

  • Sursa: Stefan Victoria
  • Photocredit: GP24

  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss