Latest Posts

Betano devine partenerul principal al FRAS pentru Campionatul Național de Raliuri

Vizualizări: 14790

BETANO.com, unul dintre cei mai dinamici operatori europeni de pariuri sportive și cazinou online, și Federația Română de Automobilism Sportiv (FRAS) anunță oficial parteneriatul pentru Campionatul Național de Raliuri, cea mai importantă competiție de sporturi de motor din România. Astfel, ediția 2020 a competiției devine Campionatul Național de Raliuri BETANO.

Parteneriatul cu FRAS face parte din strategia BETANO.com de a susține industria sportivă din România și reprezintă prima inițiativă a brandului de sponsorizare a sporturilor cu motor. Compania este implicată activ în sprijinul proiectelor și inițiativelor sportive atât din România – parteneriate cu cluburile de fotbal FCSB și Universitatea Craiova – cât și în alte țări în care operează, precum Grecia, Cipru, Germania și Portugalia.

Ediția 2020 a Campionatului Național de Raliuri BETANO va avea un total de nouă etape, noutatea sezonului fiind introducerea ca bonus a Raliului Bucovinei, după nu mai puțin de 30 de ani de pauză. Fiecare etapă va avea între 8 și 12 probe speciale, iar la start sunt așteptați aproape 400 de sportivi licențiați. Cele trei zile consecutive de raliuri se desfășoară pe o distanță de 150 km, pe macadam sau pe asfalt, în localități din jurul orașelor selectate. Începând cu acest an, BETANO.com va oferi câte un cec pentru fiecare câștigător per etapă, pentru piloții de raliu.

„Ne bucuram să avem un rol activ pe piața sporturilor cu motor din România, în calitate de parteneri ai FRAS. Am descoperit în noul nostru partener implicare, dăruire și aliniere la valorile companiei noastre, astfel că privim cu încredere și entuziasm noul sezon al Campionatului. Această colaborare este o continuare firească a planului nostru strategic de a spori gradul de recunoaștere și de a sprijini adevărata performanță sportivă”, a declarat Dragoș Mîndreci, Country Manager BETANO România.

„Am lansat la sfârșitul anului 2019 o nouă strategie de vânzare a pachetelor de sponsorizare a Federației, prin separarea acestora pe discipline ale sportului auto. Mă bucur că una dintre cele mai spectaculoase și atractive probe sportive, Campionatul Național de Raliuri, are din 2020 un partener activ, vizibil și implicat. Sunt sigur că vom avea rezultate comune excelente și că valorile sportului nostru – curajul, viteza, încrederea, determinarea și siguranța – se vor regăsi și în valorile noului nostru partener, BETANO”, a declarat președintele FRAS, Norris Măgeanu.

Campionatul Național de Raliuri BETANO 2020, al cărui start a fost amânat din cauza situației actuale de pe teritoriul României, are un total de nouă etape: Raliul Bucovinei, Raliul Harghitei, Raliul Aradului, Raliul Argeșului, Raliul Sibiului, Raliul Moldovei, Raliul Iașului, Raliul Transilvaniei și Raliul Brașovului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

În sezonul anterior, 2019, peste 120 de echipaje au intrat în cursa pentru titlul de campion absolut în raliuri. Victoria i-a revenit clujeanului Simone Tempestini, care l-a avut copilot pe Sergiu Itu.

Sursa: FRAS (Federația Română de Automobilism Sportiv)
Photocredit: FRAS (Federația Română de Automobilism Sportiv)
Sponsor: Betano

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

FRAS (Federația Română de Automobilism Sportiv)

Latest Posts

Don't Miss