GP24 Media

LATEST POSTS

Calendarul Campionatului Național de Viteză în Coastă 2020

Vizualizări: 10299

Campionatul Național de Viteză în Coastă 2020 va avea un total de 9 etape, marea noutate pregătită pentru acest sezon fiind reintroducerea rundei de la Baia Mare în calendar după aproape un deceniu.

Ediția 2020 a Campionatului Național de Viteză în Coastă va avea și coeficient pentru fiecare etapă. Astfel, pentru clasamentul final, se vor lua în calcul punctele obținute de la cele 6 etape cu coeficient 1,2 și cel mai bun punctaj de la o etapă cu coeficient 1.

Calendarul Campionatului Național de Viteză în Coastă 2020
În 2020, Poiana Brașov va găzdui etapa finală a sezonului.

Etape coeficient 1: Râșnov, Cheile Grădiștei, Mediaș
Etape coeficient 1,2: Baia Mare, Rânca, Reșița, Sinaia, Câmpulung Muscel, Poiana Brașov

Baia Mare revine în calendar la 9 ani după ultima etapă organizată în Maramureș, câștigată atunci de Lucien Hora. Va fi runda cu numărul 3 din acest sezon, urmând să aibă loc în perioada 30-31 mai. Cu excepția acestei runde, care înlocuiește una dintre evenimentele de la Poiana Brașov, restul destinațiilor vor rămâne aceleași ca în 2019.

Astfel, sezonul debutează cu Râșnovul (28-29 martie) și va continua cu Cheile Grădiștei (25-26 aprilie), etapă aflată pentru al doilea an în calendarul de viteză în coastă. Imediat după Baia Mare, caravana vitezei în coastă se va opri la Rânca în perioada 19-20 iunie.

În vară se vor mai desfășura etapele de la Reșița (4-5 iulie), Sinaia (25-26 iulie) și Mediaș (29-30 august). Așa cum s-a întâmplat în ediția precedentă, Câmpulung Muscel (19-20 septembrie) și Poiana Brașov (10-11 octombrie) vor închide anul.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Sursa: FRAS (Federația Română de Automobilism Sportiv)
Photocredit: FRAS (Federația Română de Automobilism Sportiv)
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Andra Dozsa

Andra Dozsa

RELATED ARTICLES