More

  Latest Posts

  Calendarul Campionatului Național de Viteză în Coastă 2020

  Campionatul Național de Viteză în Coastă 2020 va avea un total de 9 etape, marea noutate pregătită pentru acest sezon fiind reintroducerea rundei de la Baia Mare în calendar după aproape un deceniu.

  Ediția 2020 a Campionatului Național de Viteză în Coastă va avea și coeficient pentru fiecare etapă. Astfel, pentru clasamentul final, se vor lua în calcul punctele obținute de la cele 6 etape cu coeficient 1,2 și cel mai bun punctaj de la o etapă cu coeficient 1.

  Dunlop 0011
  În 2020, Poiana Brașov va găzdui etapa finală a sezonului.

  Etape coeficient 1: Râșnov, Cheile Grădiștei, Mediaș
  Etape coeficient 1,2: Baia Mare, Rânca, Reșița, Sinaia, Câmpulung Muscel, Poiana Brașov

  Baia Mare revine în calendar la 9 ani după ultima etapă organizată în Maramureș, câștigată atunci de Lucien Hora. Va fi runda cu numărul 3 din acest sezon, urmând să aibă loc în perioada 30-31 mai. Cu excepția acestei runde, care înlocuiește una dintre evenimentele de la Poiana Brașov, restul destinațiilor vor rămâne aceleași ca în 2019.

  Astfel, sezonul debutează cu Râșnovul (28-29 martie) și va continua cu Cheile Grădiștei (25-26 aprilie), etapă aflată pentru al doilea an în calendarul de viteză în coastă. Imediat după Baia Mare, caravana vitezei în coastă se va opri la Rânca în perioada 19-20 iunie.

  În vară se vor mai desfășura etapele de la Reșița (4-5 iulie), Sinaia (25-26 iulie) și Mediaș (29-30 august). Așa cum s-a întâmplat în ediția precedentă, Câmpulung Muscel (19-20 septembrie) și Poiana Brașov (10-11 octombrie) vor închide anul.

  Sursa: FRAS (Federația Română de Automobilism Sportiv)

  Photocredit: FRAS (Federația Română de Automobilism Sportiv)


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss