More

  Latest Posts

  Transferuri-bombă în automobilismul sportiv Timişean

  Mihai Alexandrescu, un pilot cu patru decenii de activitate sportivă, şi Riccardo Tarabelli, unul dintre cei mai buni ași ai volanului din Italia, vor reprezenta anul viitor în competiții clubul Krepelka Motorsport.

  În 2019, primul dintre ei a luat startul la 34 de etape naționale în cadrul întrecerilor organizate de Federația Română de Automobilism Sportiv şi la patru runde naționale la ACR.

  Alexandrescu are în palmares cinci titluri de campion la Viteză în Coastă, Super Rally, Time-Attack, Slalom Paralel şi Autoslalom, precum şi două locuri secunde la Viteză în Coastă şi la Circuit Maşini Istorice. În 1979 şi 1980, el a fost campion național la circuit, iar în 1981 vicecampion național la VTM (viteză pe traseu montan).

  Mihai 2
  Mihai Alexandrescu

  Riccardo Tarabelli a deveni în 1989 campion european la karting, în 1991 a fost vicecampion mondial, în 1998 şi 1999 a obținut locul al treilea la mondial, iar în 1992 a fost al patrulea în cea mai importantă competiție internaționala de karting.

  Tarabelli
  Riccardo Tarabelli

  Totodată, el este campion naţional al Italiei, titlu cucerit în urmă cu doi ani. De asemenea, Tarabelli a cucerit laurii interni ai tării sale la Campionatul Naţional de Circuit în 1999 şi 2000, competiție în care a mai bifat locul al treilea în 1997, 2001 şi 2003 şi poziția a patra în 1996 şi 1998.

  Anul viitor, Mihai Alexandrescu vă participa pentru CS Krepelka Motorsport în Campionatul Naţional de Viteză în Coastă, la Super Rally şi la Slalom Paralel, în timp ce Riccardo Tarabelli, pilot al cluburilor Sesa Racing din Italia şi Asociația Sesa Racing România, vă lua startul în Campionatul Naţional de Viteză în Coastă 2020 sub licența CS Krepelka Motorsport.

  Mihai 1

  „Mulțumim atât autorităților locale, Primăria Timișoara şi Consiliului Județean Timiș, cât şi sponsorilor şi partenerilor privați Mirko Peroni, Dan Lazăr, Horațiu Hațegan, Valentin Pintea, Cristian Rus, Leonard Hantig şi Dănuț Aslău”, ne-a declarat Alexandru Krepelka, Campion Naţional la Viteză în Coastă şi Președinte la CS Krepelka Motorsport.

  Krepelka
  Alexandru Krepelka, Președinte la CS Krepelka Motorsport.

  Sursa: CS Krepelka Motorsport

  Photocredit: CS Krepelka Motorsport / Flotography / GP24


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss