Latest Posts

Transferuri-bombă în automobilismul sportiv Timişean

Vizualizări: 18135

Mihai Alexandrescu, un pilot cu patru decenii de activitate sportivă, şi Riccardo Tarabelli, unul dintre cei mai buni ași ai volanului din Italia, vor reprezenta anul viitor în competiții clubul Krepelka Motorsport.

În 2019, primul dintre ei a luat startul la 34 de etape naționale în cadrul întrecerilor organizate de Federația Română de Automobilism Sportiv şi la patru runde naționale la ACR.

Alexandrescu are în palmares cinci titluri de campion la Viteză în Coastă, Super Rally, Time-Attack, Slalom Paralel şi Autoslalom, precum şi două locuri secunde la Viteză în Coastă şi la Circuit Maşini Istorice. În 1979 şi 1980, el a fost campion național la circuit, iar în 1981 vicecampion național la VTM (viteză pe traseu montan).

Transferuri-bombă în automobilismul sportiv Timişean
Mihai Alexandrescu

Riccardo Tarabelli a deveni în 1989 campion european la karting, în 1991 a fost vicecampion mondial, în 1998 şi 1999 a obținut locul al treilea la mondial, iar în 1992 a fost al patrulea în cea mai importantă competiție internaționala de karting.

Transferuri-bombă în automobilismul sportiv Timişean
Riccardo Tarabelli

Totodată, el este campion naţional al Italiei, titlu cucerit în urmă cu doi ani. De asemenea, Tarabelli a cucerit laurii interni ai tării sale la Campionatul Naţional de Circuit în 1999 şi 2000, competiție în care a mai bifat locul al treilea în 1997, 2001 şi 2003 şi poziția a patra în 1996 şi 1998.

Anul viitor, Mihai Alexandrescu vă participa pentru CS Krepelka Motorsport în Campionatul Naţional de Viteză în Coastă, la Super Rally şi la Slalom Paralel, în timp ce Riccardo Tarabelli, pilot al cluburilor Sesa Racing din Italia şi Asociația Sesa Racing România, vă lua startul în Campionatul Naţional de Viteză în Coastă 2020 sub licența CS Krepelka Motorsport.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Transferuri-bombă în automobilismul sportiv Timişean

„Mulțumim atât autorităților locale, Primăria Timișoara şi Consiliului Județean Timiș, cât şi sponsorilor şi partenerilor privați Mirko Peroni, Dan Lazăr, Horațiu Hațegan, Valentin Pintea, Cristian Rus, Leonard Hantig şi Dănuț Aslău”, ne-a declarat Alexandru Krepelka, Campion Naţional la Viteză în Coastă şi Președinte la CS Krepelka Motorsport.

Transferuri-bombă în automobilismul sportiv Timişean
Alexandru Krepelka, Președinte la CS Krepelka Motorsport.
Sursa: CS Krepelka Motorsport
Photocredit: CS Krepelka Motorsport / Flotography / GP24
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

CS Krepelka Motorsport

Latest Posts

Don't Miss