Latest Posts

Red Bull impresionat de Honda inainte de schimbarea Motorului

Vizualizări: 18037

Acesta a fost unul dintre cele mai de succes parteneriate din istoria F1, dar pe măsură ce Red Bull se mută în ultimele patru Grand Prix ale relației lor de 12 ani cu furnizorul de motoare Renault, echipa așteaptă cu nerăbdare, nu înapoi. Și Christian Horner spune că echipa este încurajată de semnele timpurii ale viitorului partener de forță Honda …

În cele cinci sezoane de când au fost introduse motoarele hibride V6 turbo, Red Bull – care a capturat patru campionate de piloți și constructori în cadrul reglementărilor anterioare – a câștigat 11 curse, dar nu a reușit să facă o provocare majoră în orice moment.

Anul viitor se vor lansa într-o nouă eră cu Honda, urmând ca producătorul japonez să ofere echipelor de juniori Red Bull Toro Rosso în acest sezon, iar șeful Red Bull Horner îi place ceea ce a văzut.

“Am fost foarte impresionati de progresele pe care Honda le-a facut pe parcursul acestui an”, a spus Horner. “Evident, acum lucrăm îndeaproape pentru a încorpora motorul în RB15 pentru anul viitor. Trebuie să spun că comunicarea a fost excelentă între cele două companii.

“Suntem foarte impresionați de efortul, angajamentul, dorința, hotărârea de a reuși să existe în Honda”.

O actualizare recentă a motorului Honda – debutată în practica rusă Grand Prix Friday, dar folosită pentru prima dată în timpul Marelui Premiu în Japonia – a făcut ca șeful echipei de la Toro Rosso, Franz Tost, să pretindă că sa deplasat înainte de Renault în termeni de performanță.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

“Evident, există presiune, totuși această presiune, o transformăm într-o energie bună”
Red Bull sunt în prezent 219 de puncte în spatele Mercedesului în campionatul constructorilor, iar Horner spune că scopul principal este acela de a depăși acest gol.

“Este evident că se înregistrează progrese și progrese bune și că este cu adevărat încurajator pentru noi”, a adăugat Horner. “Nu ne concentram atenția asupra poziției noastre actuale. Este pe poziția de lider. Acesta este același obiectiv pe care Honda îl împărtășește.

“Sunt făcute șosele pentru a reduce această diferență față de standardul de referință din Formula 1. Aveți nevoie de toate elementele necesare pentru a câștiga în acest sport și bineînțeles motorul este un element-cheie. Așteptăm foarte mult înainte în 2019 și începem această relație cu Honda”.

Dupa un parteneriat dificil de trei ani cu McLaren, care a fost incheiat la sfarsitul campaniei din 2017 si un an fructuos cu Toro Rosso, seful Honda Masashi Yamamoto este increzator ca este mai bine pregatit pentru a face fata presiunii care lucrarea cu Red Bull va aduce.

“În ceea ce privește anul 2019, suntem foarte încântați să colaborăm și cu o altă echipă de top”, a declarat Yamamoto. “Noi credem că Red Bull este o echipă de top în Formula 1.

“Christian Horner și eu am avut mare comunicare pe parcursul întregului an și, evident, există o presiune, totuși această presiune o transformăm într-o energie bună și această energie bună ne va aduce rezultate fantastice și fabuloase”.

Red Bull impresionat de Honda inainte de schimbarea Motorului

Photocredit: Formula 1 World Championship Ltd.

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss