Merpano Banner ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner KMS Banner Yato Banner
More

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  Tess Rally Brasov: o zi cât un titlu pentru Simone Tempestini

  Simone Tempestini a încheiat prima zi de la Tess Rally Brașov în postura de lider, însă are deja asigurat al patrulea titlu din carieră după ce principalul său contracandidat, Vali Porcișteanu, a abandonat chiar în prima probă specială.

  Un loc 4 la general îi era suficient campionului național en-titre pentru a obține al patrulea trofeu din ultimii cinci ani. Tempestini a încheiat ziua de vineri pe prima poziție, cu un avantaj de 27 de secunde în fața lui Sebastian Barbu, al doilea clasat, și cu 37,3 secunde mai rapid decât Dan Gîrtofan.

  Rezultatele complete ale primei zile sunt disponibile AICI.

  Porcișteanu a fost nevoit să abandoneze chiar pe prima probă specială, când mașina sa de concurs a avut pană la două dintre cauciucuri și a ajuns la finiș cu o întârziere de peste 5 minute. Într-un final, pilotul argeșean a anunțat abandonul și va reveni sâmbătă doar în super rally.

  La Două Roți Motrice, acolo unde lupta pentru titlu e încă deschisă, Mihnea Mureșan (Peugeot 208 R2) a dominat prima zi, iar după primele trei probe speciale are un avantaj de 17,9 secunde în fața lui Raul Badiu (Ford Fiesta R2T). Principalul contracandidat la prima poziție, Adrian Teslovan (Citroen DS3 R3T Max) se află la un 1 minut și 13 secunde în spatele lui Mureșan.

  Dan Gîrtofan încă mai poate spera la o poziție secundă în clasamentul general.

  Lider provizoriu, Andrei Mitre este lider în Cupa Dacia și în clasamentul de la Tess Rally, cu un avantaj de 3,6 secunde în fața lui Cristian Șugar, locul 2 la general.

  Și în Cupa Suzuki este o situație asemănătoare cu liderul provizoriu Dănuț Budai pe primul loc după 3 probe speciale. Aspirant la postura de campion, Bogdan Vrabie se află la 3,5 secunde în urma lui Budai.

  Sâmbătă sunt programate ultimele cinci probe speciale din Tess Rally Brașov 2019 și totodată ale sezonului 2019 în Campionatului Național de Raliuri Dunlop. Prima, cea de la Săcele, va debuta de la ora 09:30. Timpii sunt disponibili pe www.live.fras.ro

  • Sursa: FRAS (Federația Română de Automobilism Sportiv)
  • Photocredit: RallyPhoto.ro


  Crezi că poți prezice rezultatele curselor următoare?
  Dacă reușești, noi te premiem!

  Primii 3 participanți care prezic corect rezultatele vor primi gadget-uri cool după fiecare cursă, iar la finalul sezonului punem la bătaie 2 bilete la Marele Premiu al Ungariei din 2022, un voucher Pirelli în valoare de 1500 RON și un abonament de un an la F1TV.

  Ce mai aștepți? Înscrie-ți predicțiile în GP24 PRONOCONTEST începând cu data de 9.07.2021!


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  License-1 License-2 Your Banner Nankang-1 Nankang-2

  Don't Miss