Scott McLaughlin ar putea obține ar treilea titlu consecutiv în categoria Supercars, în acest weekend la The Bend, în timp ce Jamie Whincup se chinuie prelungească lupta până la Bathurst 1000. McLaughlin are nevoie de 300 de puncte ca își asigure titlul înainte de a ajunge la muntele Panorama.2020 Supercars The Bend SuperSprint

Totuși Whincup ar putea îl țină pe McLaughlin la cel mult 299 de puncte ca poată duce lupta în etapa următoare.

În starea actuală, McLaughlin conduce cu 215 puncte, o cursă solidă la The Bend weekendul trecut, ajutându-l să crească marja de la 143.

În mod crucial, el părea să aibă un avantaj de viteză față de Whincup pe tot parcursul weekendului trecut, pilotul Triple Eight reușind obțină doar un singur podium.2020 Supercars The Bend SuperSprint

Acest weekend va prezenta o nouă provocare, aspectul „Vest” fiind utilizat pentru prima dată. Circuitul mai scurt și mai ascuțit este înclinat pentru a încărca mai puțin pneurile.

Formatul va fi același pentru a doua etapă a dublei de la The Bend, cu sesiunea de calificări în trei părți, sâmbătă, urmată de un Top 15 Shootout și prima din cele trei curse de 32 de ture, 110 kilometri, cu o singură oprire obligatorie pentru schimbul de pneuri.2020 Supercars The Bend SuperSprint

Duminică vor avea loc sesiuni de calificare una după alta și încă două curse. Fiecare pilot va fi din nou limitat la cinci seturi de anvelope moi Dunlop pentru toate sesiunile competiției.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Vor exista două categorii suport în acțiune, un teren combinat de mașini sport și Hyundai Excels. Fiecare pilot va începe weekend-ul cu patru pneuri moi pre-marcate și 28 noi. La sfârșitul antrenamentului 2, cele patru pneuri pre-marcate și opt dintre noile anvelope moi trebuie returnate la Dunlop.

Acest lucru vasa fiecărui pilot 20 de pneuri soft pentru restul weekendului.

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza