GP24 Media

LATEST POSTS

Crutchlow explică alunecarea bizară care a provocat ultimul accident-MotoGP

Vizualizări: 13405

Cal Crutchlow a explicat circumstanțele bizare ale ultimei sale accidentări, în timp ce se pregătește pentru prima sa cursă MotoGP din luna septembrie-în acest weekend la Barcelona. Pilotul LCR Honda a fost nevoit să rateze cele două runde Misano în urma complicațiilor intervenției chirurgicale cu pompă la braț după Marele Premiu Stirian din august- rezultatul faptului că a trebuit să-și pună mai multă forță în brațul drept după fracturarea încheieturii mâinii stângi la Jerez în iulie.

După ce i s-a cusut din nou rana și s-a simțit mult mai bine, Crutchlow a călătorit la Barcelona pentru GP-ul catalan din acest weekend și a trecut testul medical.

Desi a suferit leziuni la gleznă când a căzut ieșind din locul special de testare COVID-19 de pe circuit, ulterior a fost autorizat să încerce să ia parte în sesiunea FP1 de vineri.

Dragi fani Formula 1 și Motorsport,

Pentru a continua să îmbunătățim experiența urmăritorilor noștri pe această rețea de socializare, am decis că, din cauza numeroaselor cazuri în care oamenii sunt blocați de pe chat-urile comunității, ar trebui să oferim o alternativă pentru aceste grupuri de chat.

Vă invităm pe toți să aruncați o privire la https://chat.gp24.ro/ în timpul viitorului weekend de cursă pentru Marele Premiu al Statelor Unite, care va avea un grup dedicat pe aplicația noastră de chat. Există, de asemenea, câteva grupuri pentru echipele de top, dacă doriți să discutați acolo cu fani care gândesc la fel.

În acest moment, chat-ul este accesibil din orice browser mobil, laptop și desktop prin intermediul următorului link: https://chat.gp24.ro/ Participarea la chat nu necesită crearea unui cont, iar singurul dezavantaj este că setările de profil nu vor fi salvate și unele vor trebui completate de fiecare dată când vă conectați.

Așteptăm cu nerăbdare să vă primim în grupul (grupurile) de chat cu moderare umană, unde vom încerca să reducem moderarea la strictul necesar pentru a maximiza libertatea de opinie și de exprimare în limitele bunului simț.

 

Comentând asupra a ceea ce i-a cauzat leziunea la gleznă, Crutchlow a spus că a căzut în timp ce împingea ușa de la biroul în care se face testul COVID-19 deoarece aceasta „opunea rezistență”.

„Deci, m-am cam împiedicat și cum scările au fost foarte, foarte înalte, am căzut peste gleznă.”

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

„Am auzit ceva pocnind și am știut că este fie un os, fie ceva important. M-am ridicat și am început să merg și am observat că ligamentele erau cu adevărat deteriorate.” „M-am întors la mașină și l-am sunat pe doctorul [Xavier] Mir și mi-a spus „sper glumești”.

„După cum vă puteți imagina, au crezut că sunt nebun, dar m-am uitat în jos la gleznă și, sincer, era de mărimea unei mingi. Au înfipt un ac în interiorul articulației și au luat sângele, dar inflamația nu a scăzut nicicum. Am petrecut noaptea cu o tonă de gheață pe gleznă. Acum glezna este încă umflată, este complet neagră, dar nu este nici măcar cât un sfert din dimensiunea de ieri.”

Întrebat dacă această ultimă serie de accidentări este un semn al corpului său pentru a-și reevalua ambițiile de a concura cu Aprilia în 2021, Crutchlow a spus: „Nu cred în așa ceva. Cred în muncă și dăruire.”

„Dacă îmi spui „corpul tău îți spune să te oprești, să te retragi, bla, bla, bla” … nu o văd în acest fel. Văd că primești atât cât ai oferit.”

„În acest moment, probabil, norocul nu a fost de partea mea, dar sperăm că se întoarce în curând și voi continua să fiu rapid. Dar ceea ce va fi va fi, asta cred. Dacă sunt capabil să fiu competitiv, atunci o voi face.”

Dacă primesc slujba pe care o vreau, anul viitor, perfect, dacă nu, asta e – asta-i viața!”

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES