Cal Crutchlow a explicat circumstanțele bizare ale ultimei sale accidentări, în timp ce se pregătește pentru prima sa cursă MotoGP din luna septembrie-în acest weekend la Barcelona. Pilotul LCR Honda a fost nevoit să rateze cele două runde Misano în urma complicațiilor intervenției chirurgicale cu pompă la braț după Marele Premiu Stirian din august- rezultatul faptului că a trebuit să-și pună mai multă forță în brațul drept după fracturarea încheieturii mâinii stângi la Jerez în iulie.

După ce i s-a cusut din nou rana și s-a simțit mult mai bine, Crutchlow a călătorit la Barcelona pentru GP-ul catalan din acest weekend și a trecut testul medical.

Desi a suferit leziuni la gleznă când a căzut ieșind din locul special de testare COVID-19 de pe circuit, ulterior a fost autorizat să încerce să ia parte în sesiunea FP1 de vineri.

Comentând asupra a ceea ce i-a cauzat leziunea la gleznă, Crutchlow a spus că a căzut în timp ce împingea ușa de la biroul în care se face testul COVID-19 deoarece aceasta „opunea rezistență”.

„Deci, m-am cam împiedicat și cum scările au fost foarte, foarte înalte, am căzut peste gleznă.”

„Am auzit ceva pocnind și am știut că este fie un os, fie ceva important. M-am ridicat și am început să merg și am observat că ligamentele erau cu adevărat deteriorate.” „M-am întors la mașină și l-am sunat pe doctorul [Xavier] Mir și mi-a spus „sper glumești”.

„După cum vă puteți imagina, au crezut că sunt nebun, dar m-am uitat în jos la gleznă și, sincer, era de mărimea unei mingi. Au înfipt un ac în interiorul articulației și au luat sângele, dar inflamația nu a scăzut nicicum. Am petrecut noaptea cu o tonă de gheață pe gleznă. Acum glezna este încă umflată, este complet neagră, dar nu este nici măcar cât un sfert din dimensiunea de ieri.”

Întrebat dacă această ultimă serie de accidentări este un semn al corpului său pentru a-și reevalua ambițiile de a concura cu Aprilia în 2021, Crutchlow a spus: „Nu cred în așa ceva. Cred în muncă și dăruire.”

„Dacă îmi spui „corpul tău îți spune să te oprești, să te retragi, bla, bla, bla” … nu o văd în acest fel. Văd că primești atât cât ai oferit.”

„În acest moment, probabil, norocul nu a fost de partea mea, dar sperăm că se întoarce în curând și voi continua să fiu rapid. Dar ceea ce va fi va fi, asta cred. Dacă sunt capabil să fiu competitiv, atunci o voi face.”

Dacă primesc slujba pe care o vreau, anul viitor, perfect, dacă nu, asta e – asta-i viața!”Crezi că poți prezice rezultatele curselor următoare? Dacă reușești, noi te premiem!
Primii 3 participanți care prezic corect rezultatele vor primi gadget-uri cool după fiecare cursă, iar la finalul sezonului punem la bătaie 2 bilete la Marele Premiu al Ungariei din 2022, un voucher Pirelli în valoare de 1500 RON și un abonament de un an la F1TV.
Ce mai aștepți? Înscrie-ți predicțiile în GP24 PRONOCONTEST începând cu data de 9.07.2021!Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.