Latest Posts

2020 Marele Premiu al Toscanei – Cursa – Pirelli Report.

Vizualizări: 15042

Hamilton și-a asigurat o victorie teribilă cu Mercedes beneficiind de toate cele trei compozițiile Pirelli

2020 Marele Premiu al Toscanei – Cursa - Pirelli Report.

 

Momentele cheie ale cursei:

  • Interesant și plin de acțiune, Marele Premiu al Toscanei a fost influențat de două perioade de steag roșu și mai multe perioade de steag galben, ceea ce a însemnat că echipele au trebuit să reacționeze foarte rapid la circumstanțele schimbătoare, adaptându-și strategiile la suita de evenimente și în funcție de pneurile disponibile.
  • Sub regulile impuse de steagul roșu, echipele au permisiunea să schimbe pneurile și să facă unele reparații la mașini. Mercedes a dominat cursa, atât Lewis Hamilton, cât și Valtteri Bottas conducând în diferite momente.  Ei au avut exact aceeași strategie de-a lungul cursei, utilizând toate cele trei compoziții disponibile.
  • Pilotul Red Bull, Alex Albon a reușit primul podium din carieră, clasându-se în fața lui Daniel Ricciardo de la Renault – care a reușit să câștige strategic poziții în cursă depășind prin undercut principalii rivali la începutul cursei. Ricciardo a fost votat pilotul cursei, în timp ce pilotul Williams, George Russell a obținut cea mai bună poziție a sa din carieră, clasându-se pe 11.
  • Doar 12 piloți s-au clasat la finalul Marelui Premiu al Toscanei sponsorizat de Pirelli, ocazie cu care Ferrari a celebrat cea de-a 1000-a cursă în Formula 1.

Cum a performața fiecare compoziție de pneu:

  • HARD C1: Mercedes și Ferrari au fost singurele echipe de top care au utilizat cea mai dură compoziție după primul restart, compoziție foarte potrivită caracteristicilor rapidei pistei de la Mugello.
  • MEDIUM C2: Daniil Kvyat și Kimi Raikkonen au fost singurii piloți care au încheiat în puncte după ce au ales acest pneu pentru startul în cursă, încheind pe 7, respectiv pe 9.
  • SOFT C3:  Utilizat de primii 10 piloți la start: utilizat de asemenea de către toți piloții pentru ultimul stint după cel de-al doilea restart. Hamilton a obținut și punctul bonus aferent celui mai rapid tur, în ultimul tur utilizând pneul soft.

Mario Isola – Head of F1 and Car Racing:

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

„Prima ediție a Marelui Premiu al Toscanei va fi cu siguranță una pe care oamenii și-o vor aminti încă mult timp de acum înainte, cu trei starturi în total, un număr similar de safety-car-uri, cu toate pneurile utilizate și cu multă acțiune de la start la final.  Pe o pistă extrem de solicitantă pentru pneuri, cu o cursă desfășurată la temperaturi ridicate, Mercedes a dominat de la start la sosire, dar strategiile au fost clar influențate de desfășurarea evenimentelor. Numeroasele accidente au lăsat o cantitate mare de debriuri de carbon pe pistă. Managementul restarturilor a fost crucial, precum și conservarea pneurilor de-a lungul întregii curse. Toți piloții au făcut o treabă fantastică sub o presiune imensă, oferind un spectacol de neimaginat în Italia, pentru al doilea weekend consecutiv.”

2020 Marele Premiu al Toscanei – Cursa - Pirelli Report.

2020 Marele Premiu al Toscanei – Cursa - Pirelli Report.

C1 = Hard C1 | C2 = Medium C2 | C3 = Soft C3
n = nou | u = utilizat

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss